Насловна Насловна Референдум: Додик није заборавио НАТО злочине, референдум је обавеза

Референдум: Додик није заборавио НАТО злочине, референдум је обавеза

4
ПОДИЈЕЛИ
Предсједник РС Милорад Додик изјавио је данас да ће у ери и култури одржавања референдума вјероватно и српски народ добити прилику да одржи референдум који ће одредити његове стратешке позиције, не само у погледу приступања НАТО-у.
Он је нагласио да српски народ није залијечио све ране од НАТО бомабрдовања, није опростио злочине и није заборавио да се НАТО сврстао против Срба и БиХ и на Косову. Додик је такође рекао да се НАТО пакт последњих година додатно конфронтира све јачој Русији, па би приближавање овом војном савезу могло имати погубне последице по геостратешке интересе Републике Српске и српског народа.
ne u nato transparent 10x5 4
 
Референдум о уласку у НАТО подразумијева обавезу за политичаре у Српској и из Српске. О томе да ли треба да идемо ка НАТО-у, дакле, одлучиће једино и искључиво народ у Српској и дефинитивно нису у праву они који поручују да се такав референдум не може одржати – рекао је Додик, чиме је постао једини политичар у региону који је спреман да се консултује са сопственим народом.
 
Подсећамо, премијери Црне Горе и Србије, Мило Ђукановић и Александар Вучић, неколико пута су екпсплицитно или мање екслпицитно истакли да не желе да такву одлуку подвгрну вољи народа, већ су спремни да се сакрију иза изборних резултата.
Аргументација коју је изнео Милорад Додик, међутим, чини ставове Ђукановића и Вучића тешко одрживим, поготово јер је готово извесно да и грађани Црне Горе и Србије памте ужасе током НАТО агресије, баш као што то памте и грађани Републике Српске.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Аргументација коју је изнео Милорад Додик, међутим, чини ставове Ђукановића и Вучића тешко одрживим, поготово јер је готово извесно да и грађани Црне Горе и Србије памте ужасе током НАТО агресије, баш као што то памте и грађани Републике Српске.

  Jesam li ja ovo dobro procitao? Argumenti Milorada Dodika imaju vecu tezinu od stavova Djukanovica i Vucica?
  Misljenje Milorada Dodika je bezvrijedno, ono ne moze kreirati drzavnu politiku Crne Gore ili Srbije, te, na koncu, nije vazno sta ovaj pajac misli.

  • 0
   0

   koju je to „drzavnu politiku“ kreirala marionetska vlast Mila Djukanovica? jesi li ti glup ili bezobrazan? bice da si i jedno i drugo. Vas voljeni diktator se ne pita sopstvenom zadnjicom, no ju daje kad god zatraze. Makse budalo, vi ste nezavisni, a samo izvrsavate naredbe iz jedne NATO ambasade. dogurali ste do toga da ste saveznici sa turskom i albanijom. toliko o vama i vasem crnom „crnogorstvu“.

   Dodik, kao i Republika Srpska su ponos cijelog srpskog naroda. sto se ne moze reci za izdajnike Mila i Vucica i njihove pasaluke.

 2. 0
  0

  I sam Dodik kaze da je njegovo misljenje bezvredno, a takodje Vucicevo i Djukanovicevo.
  Dodik kaze da je jedino vredno i validno misljenje naroda iskazano na referendumu, neznam sta je tu sporno, Ptrahinja, pajacu.

 3. 0
  0

  Snaga Crne Gore kao drzave pokazla se kada su Siptari postavili zastavu na njeoj teritoriji,to je moc i velicina Montenegra,isto tako bi bilo da je i NATO tu,prema tome ne bulazni vise o drzavi Montengro i njenom suverenitetu.,jos neka vi Srbija vrati nazad nekakvi Kotorski i.li Skaljarski klan bice kapitulacija,o cemu vi pricateu stvari bulaznite.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here