Насловна Политика Црна Гора подржала продужење санкција Русији

Црна Гора подржала продужење санкција Русији

1
ПОДИЈЕЛИ
Федерика Могерини

Црна Гора, Албанија, Норвешка и Украјина подржале су одлуку Европске уније да се продуже санкције Русији, изјавила је висока представница ЕУ за спољну политику Федерика Могерини, преноси „Спутњик“.

„ЕУ поздравља овакву одлуку,“ казала је Могерини и додала ће ове земље „водити одговарајућу политику у складу са одлуком Европског савјета“.

Подсјетимо, Европски савјет је 28. јуна званично продужио економске санкције Русији за додатних шест мјесеци, док САД инститирају да их ЕУ продужи за 12 мјесеци.

Као одговор на продужење санкција, Русија је продужила ограничавајуће мјере земљама ЕУ, такође до краја 2018. године.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Jadi pa se zgadi.Skotovi poltronski.Zaboravljate na nas koji smo posli u Rusiju da radimo i da od tih zarada hranimo porodice.Ovdje,u Rusiji, se osjecam kao slobodan covjek.Posjecujem izlozbe,teatar,muzeje,galerije i koncerte klasicne muzike.Divim se velelepnim gradjevinama i cistim i sirokim bulevarima.Ovdje ne nestaju struja i topla i hladna voda.Nema smeca po ulicama.Ne kasni putnicki transport.Ovdje su jeftine komunalije i goriva.Ovdje je jeftina hrana.Ovdje svaki covjek pa i po neka fukara koja mrzi Rusiju dobije mogucnost da radi. Rusi imaju sve sto mi nemamo.Dodjite ovamo skotovi da vidite kako se vodi zemlja.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here