Насловна Друштво Човјек је прије више милијарди година дошао из свемира?

Човјек је прије више милијарди година дошао из свемира?

1
ПОДИЈЕЛИ

planeta-mars-planeta-zemlja-1329724822-127143

Др Елис Силвер, амерички активиста за заштиту животне средине, тврди да људи нису ,,аутохтона врста“ на Земљи, већ да она воде поријекло из свемира, јер како каже човјек се није у потпуности прилагодио новој средини.

,,Човјек не потиче са Земље“, наслов је књиге др Силвера у којој анализира поједине људске карактеристике које по његовом мишљењу  доказују да је за разлику од других земаљских врста, човјек страно биће.

Кожа и кичма један од доказа да Земља није за људе

Како он истиче у својој књизи људи имају проблеме с леђима јер су ,,еволуирали у окружењу са слабијом гравитацијом“ објашњавајући  да иако нам Земља одговара по много чему она ипак није мјесто које је идеално за живот људи.

За овог научника, људска кожа је још један доказ да нисмо створени за живот на Земљи.

,,Људи нису створени да буду толико изложени сунцу. За разлику од гуштера, ми не можемо да будемо по цео дан на сунцу, а да то не изазове последице“, казао је он, питајући се шта уопште ту радимо.

,,Човек је наводно најразвијеније биће на Земљи, али је потпуно неприлагођен за живот на њој. Смета му светлост сунца, има јаку аверзију на храну природног порекла и пати од изузетно великог броја хроничних болести“, додао је он.

Амерички еколог наводи и примјер беба које  се рађају са претјерано великом главом.
,,Жене се тешко порађају. Неретко долази до смрти породиље и новорођенчета. Ниједна друга врста нема сличне проблеме“, истакао је он.

За овог америчког доктора не постоји сумња: ,,Ми једноставно нисмо одавде!“.

Он вјерује да је људска врста еволуирала на некој другој планети и да је потом доспела на Земљу.

,,Ко зна. Можда је Земља заправо планета-затвор. Будући да смо по природи насилни, вјероватно смо послати на Земљу да би се ,,уљудили“, научили да се боље понашамо“, закључује др Елис, преноси сајт Yahoo.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Ovaj jede puno vitamina ali nije u tome problem , problem je što to previše radi. Čovek je mnogo bolestan jer je mnogo pohlepan, ,a samim tim se bolesno ponaša prema onom delu koji nije tako bolesno pohlepan..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here