Насловна Мозаик Човић: Не смењујемо Радоњића, циљ у Евролиги је остварен

Човић: Не смењујемо Радоњића, циљ у Евролиги је остварен

0
ПОДИЈЕЛИ

Иако се у јавности претходних дана спекулисало да би тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић могао да добије отказ због три везана пораза у Топ 16 фази Евролиге, председник црвено-белих Небојша Човић то је демантовао.Covic-Radonjic

„Његово смењивање иде и са супарничких страна и траје од када је дошао у клуб. Тенденциозно се ради по кафанама. Нико није идеалан, ни ја, ни он, ни играчи, али све је то посао који треба да радимо у својој кући“, истакао је Небојша Човић.

Председник Црвене звезде је истакао да је за клуб приоритет АБА лига, а да је у Европи већ урађено много.

„Приоритет је АБА лига, јер се одатле ствара континуитет игара у Евролиги. Тек другу годину играмо у том такмичењу, а желимо да у њему трајемо, као кључни представник Србије. Разумем наше навијаче, али их молим да не наседају на провокације и смишљене покушаје којима је циљ дестабилизација клуба“, рекао је он.

Човић је послао јасну поруку навијачима Звезде да четвртфинале Евролиге није императив.

„То је наш менталитет, али има и неких намера из других средина. Очекивања од екипе су била ‘пренадувана’. Овај тим је селектиран да уђе у Топ 16 и више немамо никакво оптерећење у Евролиги. Наравно, то не значи да ћемо се предати“, јасно је поручио Човић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here