Насловна Политика ЦНК: Стид, бол и невјерица због доласка зликовца

ЦНК: Стид, бол и невјерица због доласка зликовца

0
ПОДИЈЕЛИ

Од сјутра је гост власти западних протектора у Црној Гори познати терориста Хашим Тачи, који се директно повезује са једним од нјстрашнијих злочина у људској историји, кажу из Црногорског народног клуба.

hašim tači

„Долази у Црну Гору на крилима спољне подршке великоалбанској експанзији и територијалним апетитима у којима је скоро половина Црне Горе. У Црну Гору у којој петнаест година, обесправљени и у највећој биједи и патњи, борави преко 11.000 изгнаника са Космета“, кажу из ЦНК.

Подршка тзв. међународне заједнице зликовцу Хашиму Тачију и другим терористима са окупираног Косова и Метохије је запањујућа, чак и за данашње вријеме двоструких стандарда и невиђеног цинизма и лицемјерја у међународним односима. У западној флоскули о развоју „добросусјетских односа“ на Балкану маскирана је подршка великоалбанском пројекту и албанском шовинизму и терору над околним народима. Затварање очију пред албанским аспирацијама и апетитима је сигуран увод у нове велике сукобе, жртве и насиље“, додаје се у саопштењу.

„Као да нема краја увредама, понижењима и нашим страдањима. Често се питамо: живе ли још у Црној Гори у већини потомци оних див-јунака који су исписали најсјајније странице наше славне прошлости!? Да смо достојни потомци наших предака, да поштујемо светињу предачке кости, Тачи и њему слични се не би ни усудили да својом поганом ногом кроче на било који дио црногорске територије. Имају ли образа и стида они што у наше име примају крвника, који им је поклао, поробио и протјерао народ и опустошио дједовину“, закључује се у саопштењу.

„На леђима као да грбу носим, од бола и стида…И сваког дана вео ми се по вео скида са ругоба наших рана“(Десанка).

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here