Насловна Издвојено Члан Главног одбора Демоса Срђан Калинић напустио ту странку

Члан Главног одбора Демоса Срђан Калинић напустио ту странку

16
ПОДИЈЕЛИ

Угледни барски орални хирург и досадашњи члан Главног одбора Демоса др Срђан Калинић напустио је ту странку.

Калинић је у краткој изјави „Вијестима“ потврдио да је напустио Демос, али није навео разлог за своју одлуку.

Калинић је био носилац листе ДФ на мајским локалним изборима у Бару 2014, а након разлаза Миодрага Лекића и ДФ стао је уз Лекића и био у Демосу од првог дана.

У СО Бар је независни одборник, с обзиром да Демос не може да формира свој одборнички клуб.

16 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ovo nece nastetiti Demosu. Svakako je ovaj doktor zastupao neku politiku koja je bliza Novoj srpskoj demokratiji. Demos je gradjanska stranka. Anti-nato pricu i srpsku nacionalnu ostavimo retrogradnom DF-u. Demos je moderna i gradjanska stranka, koja je jaca iz dana u dan!

 2. 0
  0

  Cestitam ti momce! Motive ne znam, ali znam da bi I tvoj Luka isto uradio, ako bi na vrijeme prepoznao, i na pravi nacin spoznao svoje okruzenje Pavelicevcima. Ostale „manjine“ ne treba pominjati, jer je ta natpolovicna „vecina“ sa „fantomima“ davno osudjena na propast. Gad, je gad, i mora pasti kad tad!

 3. 0
  0

  Ja lično nijesam upoznao još nikog ko podržava DEMOS pa ne znam dali su baš tačna istraživanja koja im daju visok rejting. Možda griješim ali mi je nešto sumnjivo oko njihovog rejtinga.

 4. 0
  0

  U Baru se niko nije cudu moga nacuditi kad je dr nivoa Srdje Kalinica otisao sa skorojvicima koji su prisli Lekicu. Kalinic je ime,Srbenda, Zvezdas, vole ga Barani, jednostavan, mozda politicki naivan ali iskren,voli otadzbinu, voli Srbiju kao i Crnu Goru. Srdja ce sada i to malo pristalica Demosa vratiti u Novu i Front, jer on tamo ljudskii i ideoloski pripada cijelim svojim bicem. Voli ga srpski Bar. I njega je Caki izdao, iako su prijatelji dugo, kao sto je izdao Mandica koji ga je postavio na celo Fronta i sve birace. Srdja, sad si se rehbilitovao jer tebi i tvojima nikad nije bilo mjesto medju izdajnicima i fukarom. Milan Vujovic i ti sad u Front jasno i glasno, ponovo kao onda, da uzmemo Bar i Crnu Goru mafiji i ustasama iz ruku.

 5. 0
  0

  Dobro si dosao svom gnijezdu i svojoj kuci dragi doktore. Imas podrsku Srbadije barske za povratak medju Frontovce, jedinu casnu opoziciju. Voli te tvoji Srbi grada Bara, tvoja Srbadija barska!

 6. 0
  0

  И Црвенкапа је отишла у шуму, тамо срела вука, а онда схватила да је у заблуди. Ипак, браво докторе, честитам!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here