Насловна Мозаик Цијели Париз у Нолетовим билбордима (ФОТО)

Цијели Париз у Нолетовим билбордима (ФОТО)

0
ПОДИЈЕЛИ

„Данас смо сви НОВАК!“ Ово је почетак поруке на великим билбордима који су постављени широм Париза, а чији је главни јунак најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић, пише „Балканспрес“.

Много се пута спекулисало о томе како Французи не воле Нолета, а њихова публика не умије да му да подршку какву овај мајстор бијелог спорта заслужује.

Међутим, све те приче могу одмах у воду, јер је гест којим су Ђоковићу одали почаст у пријестоници Француске – незапамћено лијеп.

Након маестралног освајања јединог гренд слем трофеја који је фалио Новаковој колекцији, широм Париза су осванули билборди са сликом нашег тенисера и дирљивом поруком.

„Данас смо сви НОВАК. Ми волимо то што радиш и дивимо се начину на који то радиш. Нико није толико вриједно радио да освоји гренд слем као ти. Честитамо, Ноле!“

А да ствар буде још занимљивија, сама реч „честитамо“ је, осим на француском, написана и на ЈАПАНСКОМ језику (иза билборда иначе стоји јапанска компанија „Уникло“). Звучи као да је симболично на овај начин Ђоковићевом раду и напорима дата додатна тежина – она која се пословично приписује управо Јапанцима.

novak foto jasmina jelic vasojevic_1000x0

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here