Насловна Друштво ЦГ – држава без права и правде: Милов сестрић се иживљавао над...

ЦГ – држава без права и правде: Милов сестрић се иживљавао над људима, нема кривичне пријаве

13
ПОДИЈЕЛИ

Да је Црна Гора приватна држава у којој нема ни права ни правде, те да бахатост дјеце државника и њихових сродника не потпада под кривичну одговорност, или другачије речено, да грађани Црне Горе немају основних људских права обиљежио је и задњи скандал у овој години: сестрић Мила Ђукановића, Един Коларевић се, на коктелу уприличеном у Црногорском народном позоришу, иживљавао над музичарима, директорком позоришта, а сукоб је завршен тако што је Коларевић главом ударио глумца који је стао у одбрану директорке.

„Ни три дана након инцидента у згради Црногорског народног позоришта (ЦНП) полиција није покренула истрагу о физичком сукобу, у коме је главни актер био Един Коларевић, сестрић доскорашњег премијера Мила Ђукановића,“ преносе данашње „Вијести“. Из полиције су рекли им да немају званичне пријаве.

Како преноси овај медиј, Коларевић је у сриједу вече вербално напао пословну директорицу ЦНП-а Зорану Краљ, а потом и главом ударио глумца Данила Бабовића, на коктелу који је уприличен послије премијере представе „Учене жене“ редитеља Јагоша Марковића. Коларевић је отишао до пјевача бенда „Црвено и црно”, понудио им новац и тражио да пјевају само у част његовог друштва.

„Томе се Краљ успротивила и рекла Коларевићу да је бенд ангажован за потребе ЦНП-а и да то није приватна забава у којој се плаћају и наручују пјесме”, испричао је саговорник „Вијести”, који је те ноћи био у ЦНП-у.

milo_djukanovic___montenegrian_godfather

„Ко си ти!?”, дрекнуо је на директорку позоришта Коларевић, након чега је глумац Бабовић стао између ње и сина Ане Ђукановић, покушавајући да је одбрани.

Како наводе „Вијести“ Коларевић га је главом ударио у лице, а Бабовић је завршио на поду.

Оно што шокира јесте да директорка ЦНП-а Зорана Краљ негира да јој се Коларевић бахатао обраћао, упркос свједоцима који су се ту налазили. Она „Вијестима“ није хтјела да одговори да ли је и зашто није у складу за Законом о заштити имовине и лица случај пријавила полицији. Очигледно да она зна да не може вјеровати институцијама, и да јој се не исплати да се замјера.

Очигледно да у овој држави, под „новом“ владом, сасвим нестају основна људска права и слободе обичних грађана. Остаје нада да ће опозиција у наредној години остати уједињена и извојевати промјене које овај народ жељно чека, те обновити институције система које су блокиране самовољом господара ове државе и његових ближњих.

Више него икад видљив је расцјеп са којег нема враћања назад: ми или он.

13 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Sto su oni silniji, brze cemo im stati na kraj!
  Nijesu nasi stari zalud kleli : Da Bog da osilio!!!
  Lakse je nama sa njima silnima i osiljenima.
  … Da se u oci pogledamo! I sve drugo.

  • 0
   0

   Поштовани Никола, немој тако брзо да доносиш суд. О Меши Коларевићу сам чуо углавном позитивне ствари. Мали је повукао на ујчевину која је склона таквом понашању.

   • 0
    0

    vjerujema ja tebi Pastro,ali nema vise ustrucavanja nego kao u fudbalu prvom na volje pa u mrezu,dosta smo se osvrcali a oni sve gori i gori,treba im pokazivati zube a ako treba i iste lomiti ,nece ta bagra bez cuda da odstupi.

 2. 0
  0

  Турци су се тако силно понашали, па су владали у тим крајевима око 500 година.
  Ови могу владати бар 100!??
  Кадија те тужи, кадија те суди. Остале навике од Турака, онима блиским власти.

 3. 0
  0

  Виђи врага , удри едине удри Данила .
  Каква симболика.
  Ђе сте монтенегрини ,массо и остали.

 4. 0
  0

  OSILILI SE KONVERTITI SVIH FELA MOJ DJIKANE ,NIJE POTREBNA BILO KAKVA KLETVA.OVO JE VRIJEME KADA MISEVI KOLO VODE I KAD SVE STO JE BILO VRIJEDNO I SVETO ZAVRSAVA POD ZUBIMA I U IZMETU OVIH PACOVA TIPA „EDIN“.U 27 DUGIH GODINA OVAJ NAKOT JE PREPLAVIJO CIJELO DRUSTVO I PRETVORIJO GA U NJIHOVU PRCIJU.PROBLEM JE MOJ DJIKANE DA U TOM DRUSTVU NEMA PRAVE OPOZICIJE ,DA SU TO SAMO FRAKCIJSKE BORBE JEDNE PARTIJE /KOMUNJARSKE/.KADA BI BILO DRUGACIJE OVAJ NAKOT BI DAVNO OTPLOVIO BOJANOM.TO SU NEPOBITNE CINJENICE A SVE OSTALO JE VARANJE NESRETNJEGA PUKA.

 5. 0
  0

  Prvo, on jeste, ne Turčin, ali poturica svakako, kako god se predstavljao! Drugo, ima mu po kome doći nasilje i bahatost! Treće, nadam se da će ovaj što ga hvali da je najjači od njega dobiti udarac kao nesretni Babović pa da vidimo hoće li ga i dalje „kovati u zvijezde“ u duhu najgoreg crnogorskog udvorištva!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here