Насловна Друштво Цетињски одборници донирају по 140 евра за лијечење Марије Мартиновић

Цетињски одборници донирају по 140 евра за лијечење Марије Мартиновић

0
ПОДИЈЕЛИ

Одборници Скупштине Престонице Цетиње донираће по 140 евра за лијечење осмогодишње дјевојчице Марије Мартиновић.

marijamartinovic1

“Без обзира на све политичке разлике, битно је да увијек покажемо да смо сложни кад треба. На овај начин ће се скупити око 4.500 еура од потребних 20.000, па бих позвао све моје пријатеље који су у могућности да такође помогну”, написао је на Фацебооку одборник СДП-а у цетињском парламенту Мирко Станић.

Подсјећамо да су акцију за помоћ Марији Мартиновић покренули Цетињски лист и Радио Цетиње.

И Престоница Цетиње прикључила се акцији прикупљања помоћи за пут и боравак осмогодишње суграђанке Марије Мартиновић, која ће у марту ићи на операцију у Сједињене Америчке Државе.

Марија Мартиновић са Цетиња болује од тумора бубрега.

Марији је, када је имала осам мјесеци, већ одстрањен један бубрег. Болест је захватила и други бубрег, па је током децембра и јануара била на хемотерапији, а сада јој је неопходна операција која је заказана за март, у болници Ст. Јуде у Мемфису САД.  

Трошкови путовања и боравка у Америци износе око 20 хиљада евра. Маријини родитељи нијесу у могућности да финансијски сносе трошкове пута и боравка у Америци.

Трошкови путовања и боравка у САД износе око 20 хиљада евра, а породица Марије Мартиновић отворила је донаторски рачун за уплате из Црне Горе (540-3209731697, Ерсте), као и за уплате из иностранства (МЕ25540000003209731697, ОППОМЕПГ Ерсте Банк АД Подгорица, МЕ).

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here