Насловна Мозаик Небојша Илић: Будућност добар домаћин, није било инцидената (ВИДЕО)

Небојша Илић: Будућност добар домаћин, није било инцидената (ВИДЕО)

2
ПОДИЈЕЛИ

После утакмице у “Морачи” између Црвене звезде и Будућности дошло је до вербалног конфликта, које је иницирао помоћни тренер домаће екипе Горан Ракочевић. Још на терену кренуо је са добацивањем играчима Црвене звезде, што је настављено и у тунелу дворане „Мораче“ док су се црвено-бели степеницама пели ка свлачионици.

Одговорили су му Бранко Лазић, Никола Калинић и Лука Митровић, потом се у чарке укључио и возач КК Будућност Звездан Кнежевић, али су ситуацију смирили Игор Ђалетић, први помоћник тренера Игора Јововића и људи из управе подгоричког клуба.

Тим менаџер Црвене звезде Небојша Илић није желео да даје посебну димензију догађају после утакмице, негирајући у изјави за „Новости“ наводе неких медија да је дошло до кошкања чланова управе Будућности и играча Звезде.

„Под утиском узбудљиве утакмице, играчи оба тима добацивали су једни другима, што је сасвим уобичајено после оваквих мечева. Никаквог контакта није било, нити челници Будућности имају било какве везе са тим. Заиста ми није јасно због чега се пласирају неосноване информације. Све је протекло у најбољем реду, пре, за време и после меча“,  рекао је Небојша Илић за “Новости” и у име клуба изразио захвалност домаћину на тродневном гостопримству.

„Блиц“ и „Курир“: Било је кошкања

Београдски листови „Блиц“ и „Курир“, објавили су непосредно по завршетку утакмице да је било инцидената. По њиховим наводима, Јака Блажич је испред свлачионице узвикнуо „Не дамо рекорд“,  након чега је пришао један од чланова управе Будућности и опсовао га, и поручио гостима да се што пре склоне. У одбрану је стао капитен Лука Митровића и смиривао ситуацију. Oнда су дошла још двојица челника Подгоричана када је почело кошкање са играчима Звезде које се убрзо смирило и гости су ушли у свлачионицу, а домаћини отишли својим путем.

Објављен је и нејасан снимак на којем се чује неразговетно довикивање.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Pratio sam kako danima televizija Vijesti najvljuje „važnost“ utakmice između Budućnosti i Crvene Zvezde i „nada se“ da će crveno-bijeli konačno baš u Podgorici pretrpjeti prvi poraz. Podmuklo huškawe servisa lopovsko-ustaške druge familije. Ali Bog presudi za Zvezdu. Ovi ratoborni „čelnici“ Budućnosti su iskompleksirani mafiomontenegrini.

  2. 0
    0

    Cujem da momcima iz Niksica nije bilo dozvoljeno da razviju transparent u znak sjecanja za nastradalog Marka Ivkovica i da su cak izbaceni iz sale.Sluge rezima ste, branite bogate,bijete ljude za male pare,stitite lopove…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here