Насловна Политика Чека се Трамп: Сенат поново одложио гласање о уласку Црне Горе у...

Чека се Трамп: Сенат поново одложио гласање о уласку Црне Горе у НАТО

25
ПОДИЈЕЛИ

Сенат САД-а поново је одложио гласање о Протоколу о приступању Црне Горе НАТО пакту.

Иако су провладини медији у Црној Гори најављивали да је гласање готова ствар – то се, ипак, није десило.

Републиканци су тражили да сљедећа сједница Сената буде одржана у петак, 20. јануара, послије инаугурације новог предсједника САД Доналда Трампа.

Да би Протокол био ратификован, потребно је да за њега гласа двије трећине од 100 сенатора.

Подсјећамо, Сенат САД је 10. децембра већ једном одложио изјашњавање о Протоколу о приступању Црне Горе НАТО-у.

Трамп је недавно казао да је НАТО „застарјела организација“.

25 КОМЕНТАРИ

   • 0
    0

    Sve ćemo viđeti braćo posrbljena , jovandan je peośutra . A ima se još domaće Njeguške kobaje , nešto mi ta strana uvozna ne odgovara he , he ..

     • 0
      0

      Ma đe 30 godina , to prave ovi katunjani Đika i Erke , a ja je volim iźes kad se malo ispeče na žar .
      Niko je ne umije napraviti ka crnogorci sa Njeguša , to je delikates .
      A ove uvozne srpsku , kranjsku , ne jedem tu otrov .

    • 0
     0

     Јовањдан је био прекјуче, а ти си се Масја ућутао, што је у твојој ситуацији свакако боље него да се раскокодачеш као што си раније уобичавао. Цијенећи ово као потенцијалну могућност твог увиђања све промашености својих претходних празнословљења о „свијетлом путу Црне Горе у НАТО“, изјављујем ти своју сућут.

 1. 0
  0

  Najbolje bi bilo da Crna Gora osnuje sama svoj cgnato pakt, tako bi mogla da vodi glavnu rech tamo ka shto i prilichi jednoj takvoj velesili… 🙂

 2. 0
  0

  Pristrasan tekst. Prvo, nije odlozeno zbog CG, nego je kompletna sjednica odlozena za 20. Januar. A drugo, bolje je sto je odlozena da bi se izbjegli komentari da je to uradjeno prije Trampove inauguracije. Ovako, domaci dusebriznici nece imati vise nijedan argument. Pozdrav

 3. 0
  0

  e jesu ameri smijesni,juce mis danas cekaju Ma$a- 4S,svata se ovdje dozna,nedaju ovom narodu mira,a sto god da se desi mi cemo krrenuti korakom od sedam milja.Predsjednikov presjednik Dule uliva nadau da ce ovo do VASKRSA sve procvjetati,Kotor ceka Godoa ,Niksic osloboditelja a Podgorica suditelja.
  Sve u svemu koracamo sigurnim putem na kojemu su postavljene pjesadiske mine bez upaljaca dok na motorciklima nas prati „bozanstvena omaldina“ s faantomakma na glavi vrsi se selekciju po svim nivoima,zavrsni racuni bez racuna se svode, placa se utvrdo olovom ,a dje nam je Don Mikele zna li iko?

 4. 0
  0

  Mas(j)ini rođaci na sjeveru još uvijek, kao i ovi moji na Primorju, kada idu u Cetinje, kažu „idem u Crnu Goru“, zato se on siromah „ubi“ da dokaže svoj đilasovsko-pijadovsko-brozovski identitet iz 1945. godine! Čudi me kako još uopšte priznaje da ima krsnu slavu!

  • 0
   0

   He , he , a što si se to naśekirao he , he , biće ti lakše kad prihvatiš da je svuđe oko tebe sveta crnogorska zemlja , tako su ti preci odabrali i ginuli za nju !
   Drugo je što bi ti želio da je , a drugo što su ti preci radili , oni su stvarali Crnu Goru a ti bi da je razvaljuješ , pobrko si očigledno !?
   Ako je nekom milije neđe drugo , ne znam sto se muči ovđe ??
   Evo vele za Jovandan da će nas ameri ratifikovati , još na svetac i slavu , pa kud ćeš ljepše !

 5. 0
  0

  Uzalud Bačaš na nas suzavace i bojne otrove Amerika odjekuje Milo Lopove! Milo Lopove! Sloboda Narodu!!!

 6. 0
  0

  Za ulazak Crne Gore u NATO samo da bi se mi velikosrbijanski sovinisti slasno sprdali sa cuvarima plama sojske i cojske koji su doziveli totalni debakl u njinoj maticnoj drzavi.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here