Насловна Насловна Чеда Јовановић тражи кажњавање Треће Србије због Игора Стрелкова

Чеда Јовановић тражи кажњавање Треће Србије због Игора Стрелкова

6
ПОДИЈЕЛИ

Либерално­-демократска партија(ЛДП) затражила је од градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића да са власти у Новом Саду смени представнике странке Трећа Србија, јер успостављају односе с покретима из Русије који директно учествују у рату у Украјини.

Igor-Strelkov-Treca-Srbija

ЛДП је у саопштењу упитао Вучевића да ли је разговарао са председником Треће Србије Мирославом Паровићем о његовој посети Москви по позиву покрета „Новорусија“ и да ли га је обавестио да је начелу тог покрета бивши командант  „Доњецке републике“, Игор Стрелков.

Овакво понашање градоначелникових коалиционих партнера озбиљно је нарушило званичну спољну политику наше земље“, оценио је ЛДП.

„Вучевић мора да упозори своје коалиционе партнере да подржавање једне стране у украјинском конфликту није у складу са званичном политиком Владе Србије која стално понавља став о поштовању територијалног интегритета Украјине“, пише у саопштењу.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Kada ce doci na red odgovornost Cede Jovanovica Soroševog plaćenika i nekog ko je odgovoran za podstrekivanje na mnoge zločine protiv srpskog naroda, nepoštovanje cjelovitosti Srbije i nelegalno hapšenje i deportovanje tada zvaničnog predsjednika države i sramotu, kakvu svijet nije vidio. Non stop se pominje i njegovo enormno bogastvo i sumnjivi način bogaćenja, ali niko ne smije tu da dira, zbog toga što je on zaštićen od zapada i što su mu oni dali vjerovatno novac da razbija Srbiju. I da, kada će mu neko odraditi test na prisustvo hemijskih sredstava, da se konačno i to razriješi. Možda siromah nema nikakve veze sa tim, ali su mu izjave i ponašanje čudne.

  2. 0
    0

    Зачудио бих се да овако није реаговао плаћеник и шпијун Запада, Чеда Јовановић. Ту џукелу треба протјерати из Србије, да не брука! Он је чедо Запада, треба им га послати, нек се усреће са њим.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here