Насловна Политика Част отаџбине: Ослобађање Орића слика живота у БиХ, Срби су криви и...

Част отаџбине: Ослобађање Орића слика живота у БиХ, Срби су криви и када нису

3
ПОДИЈЕЛИ

„Ослобађајућа пресуда Орићу представља суштину заједничког живљења у БиХ, Срби су криви и када нису, а бошњаци и када су криви не одговарају“, налази се у саопштењу Част отаџбине.

„Двосмислена сугестија како се сви морају замислити овим поводом, је по нашем мишљењу искључиво политиканство када неко жели да нешто изјави ради изјаве, поготово када та изјава долази од предсједника БОРС-а Савчића, чији је основни задатак да се свим средствима бори против појава у Суду и Тужилаштву БиХ. Наше питање је над чим и зашто да се замишљамо? Да ли је ико из српског рода изненађен оваквом пресудом? Ми нисмо!“, поручили су из овог покрета.

Заблуда да ће бити осуђен неко попут Насера могли су очекивати само они Срби који су заслијепљени удобним фотељам и договорима са Бакиром и његовом квази елитом. Из тих разлога они ни до сада нису примјећивали понижење српских жртава и голготу њихових породица које понижавају исти судови. Дан уочи срамне пресуде, дезертер Говедарица најављујући овакав исход пресуде, пребацује кривицу на пресједника Додика како ће то искористити за дневно политичке сврхе у борби против опозиције, а исти не желећи да да подршку Референдуму о Суду и Тужилаштву БиХ“, стоји у саоптењу.

„Наша жеља је да будемо сасвим јасни, да је потребно провести припреме на свим нивоима српског корпуса за спровођење Референдума о Суду и Тужилаштву БиХ, јер је то једини пут за прекид недопустивих пресуда оваквог типа. Сматрамо да је крајње вријеме да покажемо јединство и слогу, јер од овога тренутка све везано за Суд и Тужилаштво БиХ је неприхватљиво, нелегално и нелегитимно за сваког припадника српског народа, поготово за службенике српске националности у Заједничким органима БиХ“, поручили су из покрета Част обаџбине.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Три пута у једном вијеку у троуглу Сребреница, Братунац, Милићи спроведен је ГЕНОЦИД над Србима, прво од стране шуцкора тј дедаге овог и сличних зликоваца. Тада су амнестирани од стране краља Александра.
  Други ГЕНОЦИД су направиле усташе Јуре Францетића у коме је учествовао бабо од овога и слични, када су слали бачве пуне крви српске нејачи Загребу. Њих је ослободио одговорности аустроугарски каплар и зликовац из I свјетског рата који је клао и силовао по Мачви. После је постао маршал и вјечити предсједник, иза кога су остале масовне гробнице.
  Трећи ГЕНОЦИД су направиле ЗЕЛЕНЕ Беретке на челу са Алијом Изметбеговићем, у коме је главни актер био осумњичени Њих је одговорности ослободио Хашки трибунал и запад.

 2. 0
  0

  Слажем се. Намјерно сам поменуо великог кољача Јуру Францетића, који је са својим црним легијама извршио ГЕНОЦИД и у Пиви, а иначе је ујко бившем државнику из Србије. У том злочину, помоћ су му пружили и Осман Растодер и крвници из Велике, уз благослов Моше, Ђида и црвених Црногораца.
  Значи три генерације овог зликовца несметано кољу на тим просторима, без икакве казне.
  И кад год је нека окупација, ови се повампире и почну злочини над српском нејачи. А шта ћемо са убиством Белог Матића!? Овај је то одрадио по налогу неког из врха србијанске удбе. Зато се и хвали да има везе са појединцима из врх ДБ-а Србије и зато га нико не дира. Срби су се само бранили на тим просторима и никакав злочин нису направили. Алија и његови џелати су масакрирали близу 4.000 српских жена, дјеце, стараца. У силосу је убијено око хиљаду оних који су били кољачи и убице и када су убили српског стражара. Остало је Вашингтон и Брисел надодао. Главна кривица је на холандској влади и батаљону, што су дозволили овим зликовцима да несметано кољу и етнички чисте српска села.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here