Насловна Мозаик Будва: Промоција књиге Ранка Павићевића „Знакови времена“

Будва: Промоција књиге Ранка Павићевића „Знакови времена“

0

У организацији Нове књиге из Подгорице и Арт преса из Будве, у прес-центру хотела „Тре кане“ у Будви, у четвртак, 15. фебруара у 19 сати, биће промовисана књига интервјуа “Знакови времена”, познатог црногорског новинара и публицисте Ранка Павићевића, чији су издавачи: Нова књига, ЈУ “Град театар” и Космос издаваштво из Београда.

О најновијој, осмој књизи Ранка Павићевића, говориће: новинар и писац Саво Греговић, Слободан Ристовић, пјесник, Перивоје Поповић, књижевник и књижевни критичар и аутор књиге.

На преко 540 страна, са мноштвом фотографија, објављени су разговори са више од 75 најистакнутијих стваралаца из земље И свијета, из области књижевности, ликовне умјетности, филма, позоришта и музике, а предговор за Павићевићеву књигу, написала је позната драмска списатељица и редитељка Вида Огњеновић из Београда.

Ова књига разговора појавила се крајем прошле године на међународном Сајму књига у Београду, а њено прво представвљање у Црној Гори, било је крајем децембра прошле године, на Зимском салону књиге у Подгорици.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here