Насловна Друштво Будва: Јагодинац крвнички претучен

Будва: Јагодинац крвнички претучен

0
ПОДИЈЕЛИ

Мирослав Јовановић (43) из Јагодине брутално је претучен у ноћи између уторка и среде испред једног кафића на плажи у Будви. Њега и његовог познаника из овог града напала је група од пет-шест црногорских држављана након свађе. Јовановић је с тешким повредама смештен у Ургентни центар у Котору, а полиција трага за нападачима.miroslav jovanovic

Јовановићев брат близанац Драгиша објашњава да је Мирослав отишао код сестре у Црну Гору пре две недеље.

,,Био је код сестре у Будви, требало је да ради за неког приватника. Те вечери је с познаником отишао у кафић у коме их је прво вербално напала група од неколико Црногораца. Онда су скочили на њих и почели да их бију усред баште кафића. Мој брат је од удараца остао без свести, а они су наставили да га ударају и шутирају. Буквално су скакали по њему као неке животиње“, огорчен је Драгиша Јовановић.

Он додаје да су нападачи тукли и познаника његовог брата, али је он успео да побегне.

,,Тог младића су тукли и давили у мору неколико минута. Не знам како, али он је, поцепане мајице, успео да побегне. Полицију је звао неко из околних кафића, али очигледно касно јер је мој брат скоро убијен од батина“, наглашава наш саговорник.

Према његовим речима, Мирослава је Хитна помоћ с тешким повредама превезла у болницу у Котору, где се налази на одељењу интензивне неге.

,,Начелник хирургије ми је рекао да је Мирослав оперисан. Операција је трајала више од три сата. Извадили су му слезину, има више преломљених ребара, а има и већа оштећења на плућима. Рекли су ми да му је стање сад стабилно, али да му је живот још увек угрожен“, каже брат претученог Јовановића.

Он наводи да је, према његовим сазнањима, полиција привела неколико осумњичених, али да их познаник његовог брата из Будве није препознао.

Драгиша истиче да је Мирослав отац двојице дечака од седам и десет година. Како каже, нема ниједну мрљу у животу.

,,Ово је први пут да је учествовао у некој тучи. Важи за мирног и повученог човека који верује да се све може решити мирним путем, то може да потврди свако ко га зна. Никад није имао посла с полицијом“, каже Драгиша Јовановић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here