Насловна Насловна Британска тајна служба организовала напад на Вучића

Британска тајна служба организовала напад на Вучића

4
ПОДИЈЕЛИ

Пензионисани агент британске обавештајне службе MI6 Џорџ Безби главни је организатор нереда и покушаја ликвидације премијера Србије Александра Вучића у Сребреници!

vucic

Како преноси “Ало!”, који се позива на изворе српских безбедносних служби Безби је пре напада на премијера Србије боравио недељу дана у Београду, са задатком да уколико Србија не подржи резолуцију о Сребреници дестабилизује регион.

Како наводи овај лист Безби је током јуна боравио у БиХ, а од 1. до 7. јула био је у Београду, затим се поново вратио у Босну одакле је отишао за Лондон.

Управо је он преко својих пријатеља у БиХ организовао напад на Вучића у Поточарима, а ослонац је имао у десничарском – екстремистичком крилу партије Бакира Изетбеговића.

О томе колико се он високо котира у безбедносним службама Велике Британије сведочи и то што га је краљица Елизабета II 2015. године одликовала орденом Архангела Михаила и Светог Ђорђа због заслуга за националну безбедност у Пакистану.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ne pretjerujte,kad oni organizju nesto pacijent je mrtav,ostavimo se zavjere i pisanje Vuckovih novina,problem je drzava Srbija koja mora iznaci sange da ovog pacijenta smijeni i pokusa dovesti nekog normalnog,to je kljucno pitanje,da li Tomo Nikolic ima sanse da dovede nekog umjesto pacijenta,i treba Nikolicu pomoci da ovoga smijeni ako ikako moze,jer on je bolestan to se vidi.

  2. 0
    0

    Pacijent si ti ! Naravno da srpskim neprijateljima neodgovara da predsjednik vlade Srbije bude normalan i obrazovan Srbin. Naravno da zele da ga neutralisu. Njima treba na celu vlade Srbije nekakva neobrazovana i korumpirana licnost.Poslije dugog vremena Srbija ima predsjednika vlade koji narodu vraca nadu.Koji u istoj ravni drzi i srpsko i demokratsko.Koji zeli mir i saradnju, ali i istovremeno postovanje srpskih nacionalnih i drzavnih interesa.Svaka vrsta ekstremizma bi dovela do nemira u presevskoj dolini , Raskoj oblasti i Vojvodini.Zato Vucic vodi veoma pametnu politiku u interesu srpskog naroda i drzave Srbije!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here