Насловна Политика Британци изменили резолуцију о Сребреници

Британци изменили резолуцију о Сребреници

8
ПОДИЈЕЛИ

Премијеру Александру Вучићу уручен је данас нов, измењен предлог британске резолуције о Сребреници, у коју су унети елементи руске резолуције, потврђено је РТС-у у Влади Србије.

vucic

Вучић је нови текст британске резолуције добио по доласку у Будимпешту, где данас са мађарским премијером Виктором Орбаном председава заједничкој седници две владе.

У првом предлогу британске резолуције осуђен је злочин почињен над Бошњацима у Сребреници, а који је означен као геноцид.

Београдски „Блиц“ сазнаје да је у новом тексту ублажен део на који је премијер Вучић имао примедбу, а који се односио на сексуалне злочине.

Према изворима Блица, Вучић размишља да 7. јула присуствује седници Савета безбедности УН, на којој би требало да се расправља о резолуцији о Сребреници, преноси Танјуг.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Супер, Вучић је издејствовао да у резолуцији не буде да смо силовали дјечаке и дјевојчице у Сребреници, писаће само да смо их убијали. Који си ти папкар Вучићу, сваког регионалног лидера си дебело надмашио у дисциплини дупелизаштва.

 2. 0
  0

  Људи моји,па нема нама Србима горег непријатеља од нас самих. Јединог државотворног политичара у Србији, Коштуница др Војислава, ови политички дилетанти и амебе су тотално изоловали.
  Вучићу нека ти усвоје Резолуцију и отићи у Сребреницу. Никакав те суфицит у буџету неће спасити од титуле апсолутног издајника…Ј…. Вучићу сребрењаке.

 3. 0
  0

  „Što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi“ – govorio je mudri Valtazar Bogišić kojem Vučić nije ni do „članaka“, iako bi se on u svojem konvertitskom žaru radije opredijelio za Maksa Vebera i „protestantsku etiku“! Prema tome, „kukavičje jaje“ u vidu lažljive, licemjerne i podle britanske rezolucije može ostati samo „mućak“ i nikakve „prekompozicije“ ne može nikako postati ni „jaje na oko“, još manje „pile“!

 4. 0
  0

  Što su se zločinci uzmučili što će svijet konačno čut kakvo su zlo učinjeli! Zlo činjeti a dobru se nadat e to je van ljudske pameti, ali nije van četničke!

 5. 0
  0

  Kuku vama Srbi-ako vas bude branio ovaj bovi Sekula-Sekuljaaa Culjinaaa-sa farme bovica iz Grude! Obršit će te, ka one -deportovane u Danilovgrda 1991 goidne-što ih je jalovio Sekula-SEKULJA CULJIN vanbračni jalovi bovi-što mu neće niko više uzimati mijeko sa frame u Grudi-jer smrti na Sekula!!! Izgore siromahu- obraz za Srbima-ka prasica za masnom torbicom!

  • 0
   0

   Јоље Дроњаче, даде Мило твом Ранку десницу шутку у доњи дио леђа! Како се то одразило на твој статус бокешког архибискупа ЦПЦ? Јоле, куљо стара!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here