Насловна Политика „Браво“ комшије: Хрватска политичарка тражи да ЕУ уцјењује Србију

„Браво“ комшије: Хрватска политичарка тражи да ЕУ уцјењује Србију

Хрватска треба да инсистира на томе да се та билатерална питања рјешавају у склопу уласка у Европску унију, а у противном треба ускратити подршку Србији

6
Величање НДХ у Хрватској

Хрватска европарламентарка Ружа Томашић, позната по неоусташким и антисрпским ставовима, изјавила је да Загреб треба да услови Србију на њеном путу ка Европској унији.

Тврди да се билатерални спорови које Србија има са Хрватском, међу којима је као кључне навела „питање несталих и враћање отетих културних добара за време Домовинског рата“, треба да се рјешавају у склопу процеса приступања Србије ЕУ.

– Плаћање ратне одштете нису толико кључни проблеми, колико рјешавање питања несталих и повратка отетих културних добара, казала је она.

Сматра да би Запад за те двије тачке имао слуха, само у томе Хрватска треба да наступи чвршћим ставом.

Хрватска треба да инсистира на томе да се та билатерална питања рјешавају у склопу уласка у Европску унију, а у противном треба ускратити подршку Србији, каже она.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 14
  2

  Naprotiv, treba se zahvaliti ustašici Ruži Tomašić što sprečava da Srbija uđe u satanističku EU, kao što treba zahvaliti teroristima Haradinaju i Tačiju što su prekinuli tzv. „dijalog“ jer bi u suprotnom veleizdajnička trojka Vučić-Dačić-Brnabić predala „Kosovo“ zbog „otvorenih poglavlja“.

  • 4
   1

   Ti nemaš pojma! Poglavlje 35, koje se tiče Kosmeta, je otvoreno još od kada su tvoji bili na vlasti.Samo se zahvaljuj Tomašićevoj, Tačiju i Haradinaju…

 2. 8
  1

  Najgori od svih Srba su KRVati. Kompleksi,mrznja,neobjasnjiva patoloska frustracija. Al bitno je i to lm je rak rana da njihove dame I damice, jako vole SRBE. A oni, opisao ih je tacno slavni nas Jovan Ducic..al karma je cudo. Svako od Boga za zlo plati ,oni su ga Srbima mnogo nanijeli,polako pocinje i tek ce njima. Do godine u KNINU !

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here