Насловна Политика Брајовић се правда: Дуг према Атлас банци измирио продајом дједовине

Брајовић се правда: Дуг према Атлас банци измирио продајом дједовине

Земљу сам продао заинтересованом правном лицу

4
Иван Брајовић

Након што је Душко Кнежевић позвао Ивана Брајовића, предсједника црногорског Парламента, да јавно саопшти како је исплатио дуг према Атлас Банци, Брајовић је одговорио да од 2013. према Атлас банци немам никаквих дуговања, преноси Антена М.

На новинарско интересовање сам већ 24. јануара одговорио да сам дуговање на картици измирио продајом дијела наслијеђене земље. О томе постоји документација код свих надлежних органа, којима сам ову трансакцију благовремено пријавио. Земљу сам продао заинтересованом правном лицу о чему је сачињен нотарски акт. И о томе посједујем уредну документацију“, рекао је Брајовић.

Он је истакао, да када је ријеч о депозитима Аеродрома Црне Горе, треба се упутити на привредно друштво Аеродроми Црне Горе АД, у чијој је надлежности доношење таквих одлука.

„Одбијам да будем увучен у наводне спектакуларне финансијске малверзације, као и да браним и тумачим уредно измиривање својих обавеза“, закључио је Брајовић.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    1

    Hapsite brajovica. On je bruka i zastidje Crne Gore. Citava njegova partija je udbaska, spijunska partija. Samo dobijaju glasove od onih koje ucijene sa poslom, uglavnom na aerodromu. Brajovicu ima da odes u spuz uskoro i neces se dugo vaditi iz corke!

  2. 6
    0

    Четнички унук је покварена лоповчина и веееелика лажовчина.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here