Насловна Политика Бошњак: За тотални бојкот и протесте до смјене власти

Бошњак: За тотални бојкот и протесте до смјене власти

1
ПОДИЈЕЛИ

bosnjak

Из Покрета за промјене је оцијењено да је на изборима које, како је наведено, организује ова мафијашка власт немогуће имати фер трку.

Тотални бојкот и потпуна блокада система, што значи напуштање свих институција, свих позиција у локалној и државној администрацији, од најнижег до највишег нивоа, дакле потпуна грађанска непослушност, једини су начин да дођемо до првих фер избора у Црној Гори“, казала је Бранка Бошњак, функционер Покрета за промјене и посланик ДФ-а.

Она је најавила да ћс опозиција организовати мирне грађанске протесте, којима ће се на један потпуно нови, урбани, добро осмишљени и организовани начин скренути пажња домаће и свјетске јавности на диктатуру коју овај режим годинама спроводи на врло перфидан начин, „убијајући перспективу свима онима који нијесу дио њиховог мафијашког братства”.

Нема разилажења док власт не испуни наше захтјеве, који ће бити усмјерени искључиво на фер изборе. Нико не жели власт са улице, али имамо право на исте шансе у изборној трци“, истакла је Бошњак.

Ти протести ће, како је додала, показати и ко је заиста опозиција, ко заиста жели смјену режима и ко има храбрости да се ухвати у коштац са криминалом и корупцијом која је узсла огромне размјере, као и са економским проблемима у које нас је ова однарођена власт довела, а ко је ту ради лагодних позиција и давање легитимитета овој мафијашкој власти и фасадној демократији.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here