Насловна Политика Бошњаци на Фејсбуку објавили планове војног напада на Републику Српску

Бошњаци на Фејсбуку објавили планове војног напада на Републику Српску

5
ПОДИЈЕЛИ

Да ли због јаке врућине и сунца које им је ударило у главу или још осиљени због напада на премијера Александра Вучића у Поточарима, тек на друштвеним мрежама се појавио и план бошњачког војног напада на Републику Српску.

mapa Republike Srpske

На Фејсбук страници Бошњаци објављена је мапа РС са смерницама за напад и кратким упутством, а објављивање овога изазвало је различите реакције код људи.

Ми не желимо рат, само указујемо на могуће сценарије уколико Додик покуша са референдумом. Уколико би Додик покушао са референдумом насилно да отцепи мањи БХ ентитет, који је настао на геноциду casino online над Бошњацима, ова карта показује како би се та творевина могла војним снагама потпуно угасити за сва времена и вратити БиХ стари устав„, кажу аутори стратегије и настављају:

„Потребно је пар храбрих момака који би се упутили према реци Дрини и минирали, те детонирали оно што су минирали, тј. рушење свих мостова према Републици Србији, даље пресецање „коридора“ код Брчког те одвајање „референдумаша“ на два дела, чувати коридор као што су га они држали током рата, из Горажда дејствовати на тромеђу БиХ, ЦГ и РС, те тиме одвојити Источну Херцеговину од Источне Босне.  Требиње и Источна Херцеговина никада нису били проблем и то се могло узети и у прошломе рату, Крајишници и формације из Доњоврбашке регије ударају на Мркоњић Град те тиме скраћују сам фронт за неколико километара границе…. Држати поменуте коридоре и коте док званична Бања Лука не пристане на захтеве „федералаца“„, препоручују ови Фејсбук „генерали“.

У њиховом плану једино фале и удари НАТО-а по Србима пошто без њих тешко да би било чега у БиХ сем Републике Српске. Ипак, иако је поменути сценарио и мапа увеселио неке на Фејсбуку, било је доста и оних који су написали да су све то глупости и да је доста рата.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ima ovdje dosta onih koji bi bili vrlo srećni i zadovoljni realizacijom ovih „planova“, pri čemu ne mislim na Bošnjake/Muslimane jer njihove „želje“ u konkretnom slučaju smatram legitimnim, što nikako ne znači da se sa njima slažem! To su oni koji svakodnevno u etar „izlivaju“ na „tone“ šovinizma, mržnje i netrpeljivosti! Oni nisu islamske vjeroispovijesti, niko im nije poginuo u nesrećnom ratu u BiH, nemaju nikoga od rodbine ili prijatelja tamo, ali svojim „naočarima“ sa jako „iskrivljenom dioptrijom“ pričaju o nečemu što samo oni „vide“ i „znaju“! Sačuvaj nas Bože od takvih „nepristrasnih analitičara“! Kako to izgleda u praksi, vidjeli smo u pamfletu punom mržnje koji je potpisala ona „ženska aktivistkinja“ iz Kotora koja mrzi muškarce, žene, djecu, cijeli ljudski rod, a vjerovatno najviše samu sebe!

 2. 0
  0

  Тако је Приморац.То су они тзв- ,,истине, секу туре итд,, који би потпиривали ватру са сигурне дистанце.Сваки њихов коментар одише изливима мржње према свему што је Српско вјешто камуфлиран тобожњом бригом за Црну Гору.Само ти такви неће ићи да ратују,брига њих за мртве.Они бљују мржњу по порталима и лијече своје комплексе.А ,,љупка,, Которанка је добро знана и плаћена гласноговорница.

 3. 0
  0

  Супер. Нека се удруже са Исламском државом и Мухамеда преселе на Баш чаршију…То ће наићи на широку подршку њихових дојучерашњих тутора у Европи, пошто се они и овако о јаду забављају са „спавачима“…Једино ме занима како ће на то да гледа Хезболах и Курди, јер и они имају природне интересе на Балкану? Можда ће наши сунити морати са њима да граде лабави федерални калифат)))))))

 4. 0
  0

  Ima plan o protjerivanju muslimana iz Evrope e sada treba formirati drzavu gdje bi se oni protjerivali iz Engleske Njemcke Holandije a dje bolje nego u Bosni,hvala Bogu ove nase pamet ne smeta,pa malo da porade na tome,zato Englezi odjenom poludise za islamom.A Bakir Alijin sin malo da zaradi kao tato u Turskoj,sakupljao pomoc za rat,ali siromah najvise za sebe ostavio.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here