Насловна Политика Бошковић нови министар просвјете

Бошковић нови министар просвјете

0
ПОДИЈЕЛИ

Министар рада и социјалног старања Предраг Бошковић биће нови министар просвјете.

Boskovic Predrag

Предсједништво ДПС-а би за викенд требало да одлучи ко ће попунити упражњена мјеста у влади. Мјесто министра просвјете упражњено је од одласка Славољуба Стијеповића на функцију градоначелника Подгорице, а у међувремену је тај ресор покривала министарка науке Сања Влаховић. Поред ресора просвјете, без сталних руководилаца су и министарства културе и здравства. Ресором културе, након именовања Бранислава Мићуновића на мјесто амбасадора у Београду, управља потпредсједник Владе и министар правде Душко Марковић. Министарством здравља, након инфекције пет беба и смрти једне од њих у бјелопољској болници и оставке Миодрага Радуновића руководи министар људских и мањинских права Суад Нумановић.

Премијер Мило Ђукановић најавио је да ће сва руководећа мјеста у министарствима бити попуњена 17. марта, на првој редовној сједници Скупштине на Цетињу.

Бошковић је на мјесто министра рада и социјалног старања дошао 2012. године. Био је посланик, замјеник министра спољних послова Србије и Црне Горе, министар економије у Влади Црне Горе и предсједник одбора директора Рудника угља.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here