Насловна Политика Борис Тадић демантовао Душка Кнежевића: Мило ме није спојио са Дачићем

Борис Тадић демантовао Душка Кнежевића: Мило ме није спојио са Дачићем

Пошто Кнежевић сам у овој изјави признаје да је човјек који дјелује по налозима и задацима, поставља се питање по чијем налогу сада износи ове неистине и са којим циљем

13
Борис Тадић

Предсједник Социјалдемократске странке и бивши предсједник Србије саопштио је да предсједник Атлас групе Душко Кнежевић никада није био код њега на састанку са Милутином Мркоњићем на тему формирања коалиције са СПС-ом током 2008. године,  преноси портал „Актуелно“.

Поред изношења те неистине, Кнежевић тврди да је на том наводном састанку био “по Ђукановићевом задатку, како би ДС направио коалицију са СПС-ом”, чиме отворено признаје намјеру Мила Ђукановића да се мијеша у унутрашњу политику друге државе. Без обзира на то да ли је постојала таква намјера и задатак, свакако да нијесам преговарао формирање коалиције са Кнежевићем – тврди Тадић.

Он је објаснио да је са Мркоњићем водио разговоре тек када је договорена коалиција и то на тему стратешког аспекта изградње инфраструктуре у Србији и на тим састанцима он је као потпредсједник странке учествовао са Дачићем, а не са Ђукановићевим тајним изасланицима.

–Опште је познато да са Ђукановићем нијесам имао добру комуникацију након нашег разилажења на тему регионалне сарадње у борби против организованог криминала, па ме не би чудило да је он заиста слао друге да тајно заступају његове интересе у Србији, али у мени нијесу имали саговорника за ту теме. Дакле, уколико је Кнежевић и имао тај задатак, са мном га није извршио. Иако током протеклих година многи попут Кнежевића покушавају да подигну себи цијену неистинитима тврдњама како су учествовали у формирању те коалиције, истина је да сам о томе преговарао једино са Ивицом Дачићем и да нико други није имао утицаја на доношење те одлуке, осим нас двојице као предсједника странака. Многи бизнисмени, тајкуни, па и дипломате су накнадно износили да су имали утицај на формирање те коалиције, али истина је да је коалиција формирана прије него што су они то могли да знају или да кажу било шта на ту тему. Можда их је Дачић обмањивао о њиховом утицају и на основу тога градио односе са њима, али ово је једина истина. Осим што покушава да се упише на листу стријелаца оних који су наводно утицали на формирање коалиције са СПС-ом, Кнежевић се уписује и на популарну листу “прогањаних”. Иако је данас згодно градити однос са новом влашћу на темељу тврдњи да вас је бивша прогањала, то је апсолутна неистина. Нити је био прогањан, нити сам се икада бавио тим човјеком. Кнежевић потпуно излишно покушава да ме уплете у његов сукоб са Милом Ђукановићем и потпуно излишно покушава да ме дискредитује тврдњама да су у вријеме мог мандата Владе у Србији формирали бизнисмени и тајни или јавни представници других држава. Пошто Кнежевић сам у овој изјави признаје да је човјек који дјелује по налозима и задацима, поставља се питање по чијем налогу сада износи ове неистине и са којим циљем – закључио је Тадић.

13 КОМЕНТАРИ

  • 44
   3

   „–Опште је познато да са Ђукановићем нијесам имао добру комуникацију након нашег разилажења на тему регионалне сарадње у борби против организованог криминала,“
   eto to je dirigent đukanović

  • 41
   1

   Мило се мијешао у изборе у Србији, а овамо су и он и Ранко годинама прозивали и опањкавали Србију народу у Црној Гори, за и најмању изјаву. Фукаре.

 1. 36
  6

  Лупета Душко , зна се ко у Србији саставља владе после Милошевића; мада, руку на срце, Тадићева влада је и деловала као да ју је саставио Мило Ђукановић.

 2. 27
  3

  Ne branim Duska Knezevica i nije mi bitan kao covjek jer ono sto je radio i s kim je radijo je za svaku osudu! Ali kada je u pitanju ovaj nesoj od Tadica i njegova lazljiva njuska sto posto sam sigurna da je Knezevic u pravu!
  Samo kad jednog dana osvane snimak koi je Knezevic spremio i za Tadiceve lazljive i izdajnicke poteze u vrijeme njegove vladavine! Zivi bili pa vidjeli! Ovaj Dusko i nije bas neka naivcina kada je unaprijed procijenio Djukanovica i njegove satrape i spremio im pakleni scenario!!!
  Mnogo su ga ove bagre podcijenile!

 3. 17
  2

  Kako da im covjek ne vjeruje?! Svi redom istiniti, moralni, od rijeci i integriteta.
  Dje ste vidjeli da je neki politicar odgovarao i da ga je drugi otkucao, javno. Oni se ne vole, nepodnose se, cak i mze, ali javno se stite ne iz ljubavi, vec iz sopstvene potrebe stiteci sebe, i uvijek sebe, samo na sebe misleci.
  Jer kad bi se klupko pocelo odmotavati za mnoge nebi bilo dobro. I tamo njima je najlakse da zrtvuju tamo nekog cime ce narodu zamazati oci.
  Vodilja im je uvijek „ne talasaj“. Jer nijesu sigurni sta ce talasi donijeti i odnijeti.

 4. 11
  1

  Борисе масони су такви. Они се у све ствари мијешају и о свему одлучују, као браћа се помажу на све начине, финансиски, политички, другим утицајима. Они не гледају толико ко је шта по професији већ колик има утицај на догађаје. Институције државе за њих не важе ако их не воде масони. Кад су ,,жути,, у Србији ухапсили оног садашњег министра Кнежевића кошаркаша, кад је био предсједник Зрењанина, због корупције и неких проневјера масони су га извадили из затвора и поставили за министра у влади Србије. Једини разлог је зато што је масон а масони не могу бити у затвору. После је пио и јогурт јавно да покаже да је млијеко здраво, па се швалерисао са министарком Михаиловић која је кадар ЦИЈЕ и стални министар итд.
  Душко Кнежевић је очигледно члан лондонске масонске ложе која је изузетно јака у свијету зато сад и препада Мила својим везама и контактима у свијету.
  У ЦГ дјелују такозване непризнате масонске ложе а које се везују за талијанску масонерију и њихови чланови су многи званичници из власти ЦГ које, да кажемо, главна масонерија из Лондона и Америке сматра кокошарима, са њима манипулишу и користе их док им требају а онда пуштају низ воду. То се сад управо догађа.
  Борис Тадић највјероватније и не зна ко му је направио коалицију са СПС а из сујете тврди да је он сам то урадио. На масонерију и не помишља.
  Ивица Дачић је далеко већи играч на глобалном нивоу и вјероватно је масон.
  Александар Вучић се замјера неким масонима по Београду а који имају везу са главном масонериом у Лондону и САД и неће добро проћи, намјестиће му ,,игранку,,. Користило би му да се мало мање експонира на телевизији него што чини мијшајући се у све ствари… као и да прави договоре и дилове са опозицијом.

 5. 8
  1

  Bez da branim Duška, Duško je u pravu. Milo jeste spojio Tadića i Dačića. Cane Žabac jest spojio Mila i Vučića. I svi su oni ista banda (kako kažu Talijani). Sve je jasno ka dan.

 6. 8
  1

  Hahaha rece Tadic tj Kluni kako se svojevremeno Berluskoni zajebavao sa njim. Nakveci blam je dozivio kada je propagirao vakcine a kasnije se otkrilo da je primio vitaminski serum.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here