Насловна Друштво Бомбашки напад у Сарајеву

Бомбашки напад у Сарајеву

0
ПОДИЈЕЛИ

У сарајевском насељу Храсно у суботу увече је одјекнула снажна експлозија, до које је дошло кад су непознати нападачи бацили бомбу кашикару.

bosna-policija

„Непозната особа бацила је експлозивну направу у близини угоститељског објекта Шкорпион. Повређених није било, али је причињена материјална штета“, рекао је за портал Клиx.ба дежурни у Оперативном центру МУП-а Кантона Сарајево.

Експлозија се догодила око 23 сата и узнемирила је грађане насеља Храсно. Полиција ради на расветљаавању догађаја и хватању починилаца.

У Источном Сарајеву јуче су, такође непознати починиоци, бацили испред два угоститељска објекта три бомбе, од којих је једна експлодирала и нанела мању материјалну штету.

Како је навела портпарол Центра јавне безбедности Источно Сарајево Данка Тешић, бомбе су бачене испред роштиљнице „Пајић“ и ћевабџинице „Манђарија“ у Спасовдандској улици сат и 30 минута након поноћи, а две бомбе, које нису експлодирале, уклонили су представници Републичке управе Цивилне заштите Републике Српске.

Станари зграде кажу да су веома уплашени и огорчени, јер је угрожена њихова безбедност.

Власници објеката испред којих су бачене бомбе нису коментарисали инцидент, али су изненађени јер послују солидно и имају сталне муштерије, са којима, како тврде, никада нису имали проблема.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here