Насловна Политика Боли вас резултат Алексе Бечића!

Боли вас резултат Алексе Бечића!

7
ПОДИЈЕЛИ

Крајње скромне трошкове које имамо измирујемо донацијама чланова Главног одбора и Иницијативних одбора који одвајају дио мјесечних примања својих породица за измирење закупа просторија и режијских трошкова, наводи се у саопштењу Демократа достављено редакцији ИН4С.

DEMOKRATE

Саопштање Демократа преносимо у цјелости.

„У првој реченици свог саопштења које одише неозбиљношћу, конфузијом, дезорјентацијом и морем неистина ДФ каже да „ДФ никада није пројектовао Бечића као Ђукановићевог партнера“. Доказ да се ради о класичној лажи је саопшетње ДФ-а од прије седам дана у коме кажу “ ова нова пронато коалиција ДЕМОКРАТЕ, ДЕМОС, УРА треба да превари опозиционе бираче и да се уз помоћ међународних адреса понуди ДПС-у као нови партнер режима који би замијенио разорени СДП“.

Друго, позивају преко медија Демократе и друге новоформиране партије да се придруже протестима, а са друге стране их све голим безочним лажима оптужују да раде за Ђукановића.

Треће, јасно показују зашто су баш они и политичари њиховог профила најпожељнији противник Ђукановића свих ових година. Кажу да је главно и горуће питање црногорског друштва Нато, односно управо оно што тврди и сам Ђукановић. Тако да је потпуно јасно да имају заједнички задатак, а то је да поново, по ко зна који пут, направе блоковску подјелу Црне Горе како би сва економско-социјално-правне дубиозе отишле у други план, а они као вође по ко зна који пут подијељене Црне Горе уграбили још коју годину функција и привилегија.

demokrate

Четврто, очито да нервозу код политичара у стечају изазива повјерење које Демокарте уживају међу грађанима Црне Горе, али и интезивна међународна активност коју има предсједник Демократске Црне Горе. Тачно је да се господин Бечић сусрео са замјеницом државног секретара САД-а, али и са руским амбасадором, њемачком амбасадорком и многим другим званичницима. И гле чуда, и руским и амречким представницима је потпуно јасан став Алексе Бечића и Демократа о НАТО-у, али није јасан лидерима ДФ-а. Међутим, то нас не чуди јер очигледно не познају ни свој Програм, а камоли Програм Демократа. Оно што је карактеристично за све сусрете које је имао, да се лидеру Демокарта ставови које је изнио ни за зарез не разликују било да разговора са међународним званичницима, грађанима, медијским посленицима. То је оно што му сви цијене, а прије свега грађани па у прилог томе и чињенице које показују да је по свим последњим истраживањима ко год да их је радио најпопуларнији опозициони политичар. За разлику од неких појединаца који га нападају, а који су однос према НАТО-у мијењали за 180 степени на путу од међународних адреса до партијских централа, што је добро познато грађанима Црне Горе.

demokrate 2

И као пето, за разлику од значајног броја функционера ДФ-а, функционери Демокарта немају плате, секретарице, возаче, дневнице, већ све раде искључиво волонтерски и на бази ријетко виђеног ентузијазма. Крајње скромне трошкове које имамо измирујемо донацијама чланова Главног одбора и Иницијативних одбора који одвајају дио мјесечних примања својих породица за измирење закупа просторија и режијских трошкова. Имамо велики број младих, креативних људи који својим идејама сваким даном одушевљавају црногорску јавност и хвала им што нам признају да доминирамо политичком сценом. Уколико неко оповргне било коју ријеч коју смо изговорили спремни смо одмах да напустимо политику. И још нешто, послујемо преко званичног рачуна који је доступан свим надлежним органима и занимљиво је да за три мјесеца од отварања истог нисмо подигли ни један цент готовине, а колеге из ДФ-а се позивају на ревизију њихових рачуна гдје је Државна ревизорска институција више пута истакла бројне примједбе и то баш на рачун великих готовниских исплата.

DEMOKRATE 2

И на крају, знамо да их боли резултат који је листа коју је предводио Алекса Бечић оставрила 25.маја прошле године на локалним изборима па покушавају да инсинуирају наводним трошковима кампање копирајући неситине Александра Дамајновића који им је сада партнер у најављеним протестима, а за којега су исти лидери ДФ-а прије неку годину изјавили да је „посланик мафије“. Толико о неозбиљној дружини политичара у стечају.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Vidi ga iz lica mu izbija neznanje ! Covjek nikad nista nije radio posteno osim sto je politicar! Bez znanja i radnog iskustva , demagog!

 2. 0
  0

  Pozitivna drugi dio…ko ih finansira,odakle tolike pare?za koga rade?becko je za nato,ali to ne smije da prizna.Ubrzonce ova laz zvana demokrate biti ogoljena

 3. 0
  0

  Бечићу Србине, не спуштај се у Фронташку каљугу! Не одговарај на њихово баљезгање јер они управо то и хоће јер бирачима немају више шта да понуде осим свађа, оговарања, сплаткарења. Игнориши и стрпи се до првих избора када ћемо им за сва времана видјети леђа.

 4. 0
  0

  Koji rezultat?Kad se ovaj mali izmjerio na izborima?Njega bole njegovi kompleksi od visine, pa sa čestim saopštenjima želi da skrene pažnju sa svog problema.Nedostatak u visini, kao i nedostatak pažnje se ne liječe savjetima uspaljene gejmokratske sekretarke, nego se liječe ili bobama ili odlaskom u Kambodžu dje će te njihov seoski šaman rastezati sa ostatkom plemena, a i nemoj se sjekirati jer ćeš svuda biti u centru pažnje sa takvim ponašanjem.

 5. 0
  0

  Нема већег зла него кад болест уфати а лијека ниђе.Жао ми овог малог јер су га младог ангажовали да разори опозицију, а он себе разори оваквим шизофреним саопштењима.Чак јуче чујем да сами себи пишу позитивне коментаре по порталима да би међ народ створили слику огромне подршке.Неки Момо им је у депресију јер су га провалили да је Кирил Тројекуров.Заиграла се ђеца

 6. 0
  0

  Upravo tako.
  Političari kojima je vrijeme proslo pokusavaju spasiti udobne fotelje u kojima su ususkani odavno. Uzalud, vidjeli smo ko ste, lazna opozicijo. Becicu, naprijed!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here