Насловна Политика Бојовић: Режим неће да прихвати истину o НАТО интеграцијама

Бојовић: Режим неће да прихвати истину o НАТО интеграцијама

1
ПОДИЈЕЛИ

За Демократску народну партију став предсједника Француске Франсоа Оланда не представља никакво изненађење. Они који су пратили последњи самит у Велсу, могли су да схвате да НАТО-у ширење није приоритет“, каже Владислав Бојовић, функционер ДНП-а и посланик Демократског фронта.

Vladislav-Bojovic

Бојовић истиче да је ово изненађење само за оне, који нијесу жељели да прихвате истину и правилно прочитају поруке које су том приликом послате.

„Упркос томе, актуелна влада на челу с Милом Ђукановићем већ годинама агресивно наступа у промовисању НАТО интеграција Црне Горе, без обзира што је, по логици ствари, прије такве промоције, требало добити позив од стране Алијансе. Другим ријечима, овако испада да је Црна Гора саму себе позвала да постане чланица НАТО- савеза“, додаје Бојовић.

Сматрамо неприхватљивим то што се, у овако тешком економском периоду за Црну Гору, од стране Владе бахато троше милиони евра државног новца на промоцију чланства Црне Горе у НАТО, на лобирање у страним центрима моћи, као и на учешће војске Црне Горе у борбеним мисијама НАТО на Блиском истоку. Насупрот оваквој политици Владе, за Демократску народну партију кључни приоритет државне политике треба да буде борба против распрострањеног сиромаштва, покретање привредних активности и производње, уз отварање нових радних мјеста, излазак из рецесије и снажна акција свих друштвених чинилаца на спрјечавању банкрота државе, који нам све озбиљније пријети“, додаје се у саопштењу.

„Понављамо да се, као Демократска народна партија, снажно залажемо за војну неутралност Црне Горе. Увјерени да је политика војне неутралности најрационалнија опција за Црну Гору у атмосфери глобалних раслојавања и појачаних тензија у односима великих сила“, закључује се у саопштењу.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    „функционер ДНП-а и посланик Демократског фронта.“
    Ovo ste prosto fenomenalllllno sročili ! Nikad ne bi ušli u parlament da izađu samostalno na izbore !!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here