Насловна Политика Бојовић: Постоји ли веће понижење за Црну Гору од сусрета њеног илегалног...

Бојовић: Постоји ли веће понижење за Црну Гору од сусрета њеног илегалног премијера са премијером илегалне државе

3
ПОДИЈЕЛИ

Да је Влада Душка Марковића вјештачка творевина настала на скупштинској већини коју је обезбиједио Миливоје Катнић најбољи је доказ јучерашњи сусрет са премијером лажне државе Косово и то у сусједној Албанији, саопштио је члан предсједништва Демократске народне партије, Владислав Бојовић.

Бојовић сматра да овакав почетак мандата Марковића само наговјештава какав ће бити његов политички крај заснован на изборној крађи, лажном државном удару и једва скрпљеној већини. „У ДНП – у немамо никакву дилему да је Душко Марковић са Исом Мустафом договарао уклањање трагова косовских криминалних и парадржавних структура које су очигледно учествовале у тзв. државном удару, а све након скандалозног свједочења и признања кривице Паје Велимировића, угледног власника јавне куће у Зубином потоку. Црногорска јавност данима очекује одговоре од Миливоја Катнића или Паје Велимировића од кога је на Косову купио оружје којим је требало да се реализује „државни удар и незапамћено крвопрлиће“ у Црној Гори“.

Такође је важно, додаје Бојовић, да најзад сазнамо име језера на Косову или гдје већ у које је истоварен камион калашњикова, зољи и остале артиљерије, а који је орденоносац Велимировић истоварио у по бијела дана. „А у томе значајно може допринијети Марковићев нови пријатељ Мустафа. Обавјештавамо Душка Марковића да било какав покушај заташкавања повезаности криминалних структура из региона са црногорским безбједносним и криминалним миљеом неће успјети, макар се срео и са Доналдом Трампом“.

Бојовић каже да како вријеме одмиче тако се одмотава и монструозно клупко у којем су главне жртве требало да буду лидери ДФ – а чија је егзекуција била планирана у ноћи 16. октобра и то све под мотом одбране државе од повампирених четника и великосрба који су толико изопачени да су прво планирали убиства својих чланова породица и присталица да би на крају све засладили убиством премијера.

„Онај ко је планирао убиство лидера ДФ – а засад има заштиту од државе, али се преварио ако мисли да ће се све завршити на Синђи, Паји и двојици Руса за које нико не зна да ли уопште постоје. Онај ко је планирао и издао налог за убиство лидера ДФ – а неће побјећи од своје одговорности, и грдно се преварио ако мисли да ће му поједини таблоидни медији, Душко Марковић и Иса Мустафа избрисати крваве трагове и гарантовати имунитет од кривичног гоњења за све злочине које је починио са својим криминалним кланом.“

„Постоји ли веће понижење за државу Црну Гору од сусрета њеног илегалног премијера са премијером илегалне државе створене на етничком чишћењу и прогону Срба и Црногораца. Овим чином је Душко Марковић најавио да неће скренути са Ђукановићевог пута у обрачуну и демонизовању српског народа у Црној Гори проглашавајући га за унутрашњег непријатеља и најаваљујући отварање нових голих отока за непослушне. На његову жалост тај наум неће бити реализован јер ћемо користећи сва расположива демократска средства Марковићеву владу сруштити прије истека њеног мандата, јер творевина која је настала на изборној крађи и монтираном државном удару нема легитимитет а ни капацитет да управља демократским процесима“, каже Бојовић на крају.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ilegalci su oni jos od 45. godine.
  I jedni i drugi ilegalni, bas otad ilegalni!
  Brzo ce na svijetlo dana.
  Brze nego sto pojme.
  Nosferati!
  Krvi su nam se napili.
  Kako vise nikad nece!

 2. 0
  0

  „NOTA BENE“PRACKO PRACKOVIC UZ JUNACKI,CRNOGORSKI,BOZJI ,PAJIN,SINDJIN,DICNI I DUGOPUSKIC TALIH!SPRDNJA JE BLAGA RIJEC!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here