Насловна Политика Бојовић: Ђукановић се крије иза трећеразредних анонимуса

Бојовић: Ђукановић се крије иза трећеразредних анонимуса

0
ПОДИЈЕЛИ

milo-dukanovic-prst

Владислав Бојовић, посланик Демократског Фронта, оцијенио је данас да лидер ДПС-а Мило Ђукановић није имао грађанске ни политичке храбрости да лично одговори на утемељене тврдње предсједника Демократског фронта Миодрага Лекића, него се сакрио иза саопштења своје странке, преноси агенција Мина.

Из ДПС-а су одговорили лидеру ДФ-а да би ,,било паметније да не потцјењује грађане Црне Горе и да, ако жели да буде конкуренција Влади, понуди озбиљан програм и престане са шалама на свој и рачун својих сарадника“, на коментар да је Ђукановић сурвао Црну Гору у друштвену и социјалну провалију.

Бојовић је саопштење ДПС-а оцијенио као Ђукановићево сакривање иза ,,трећеразредних анонимуса који из мишјих рупа безуспјешно покушавају ствар обрнути на шалу“.

,,И то јефтину, управо сходно и свом нивоу, због чега сада читава Црна Гора скупо плаћа њихово јефтино вођење политике“, додао је Бојовић.

Он је оцијенио да су аутори саопштења ДПС-а одлучили да се не потпишу, знајући ,,тежину” и аргументе њихових навода.

,,Тако је читава Црна Гора имала прилику да види како лидер, по његовим ријечима, најјаче партије, нема храбрости да уђе у полемику са Лекићем, већ се крије иза саопштења, која не смију да потпишу ни они се крију иза њих“, казао је Бојовић.

Према његовим ријечима, за разлику од анонимних ,,хероја” ДПС-а, саопштења ДФ-а су увијек потписана, као и политичке групације којој он припада, а коју предводи Милан Кнежевић.

,,Таква ДПС саопштења најбоље говоре о интензитету панике и расулу, у којем се налази та партија, а добро је познато ко први напушта брод који тоне“, сматра Бојовић.

Он је поручио да будућа Влада, коју ће ДФ састављати не по жељи кругова моћи, него према истинској вољи народа, неће шуровати с организованим криминалом, нити дозвољавати пљачку државе и корупцију, закључујући: ,,За тај тренутак, у интересу грађана ове земље, вриједи се борити, и изборићемо се, што већ зна и очекује већина грађана Црне Горе“.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  ајдеее, ма шта нам рекосте? Неће милаш да троши ријечи на покојника

 2. 0
  0

  jako zanimljivo stanovište….okriviti svakoga za sve i svašta. ma i ta saopštenja su mi preko glave…ko kakve torokuš: rekla kazala

 3. 0
  0

  ovi su zaje***** one tinejdžerrske serije 🙂 A i španske…. komedija…. Bukvalno, a baš sam se pitala šta će ovi iu opozicije reći. Čudi me da danilović ili medojević nisu nešto naškrabali na datu temu?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here