Насловна Политика Бојанић: Што хитније провјерити доказе

Бојанић: Што хитније провјерити доказе

0
ПОДИЈЕЛИ

Поводом текста који је објављен на порталу Вијести у којем је предсједник Клуба посланика Позитивне Црне Горе Горан Тупоња позвао је директора Агенције за спрјечавање корупције Сретена Радоњића да утврди да ли постоји основ сумње да је посланик Младен Бојанић, вршио незаконите активности којима би био прекршен Устав реаговао је данас сам посланик Младен Бојанић. Он је нагласио да се уз подршку Позитивне покушава са кривичних дјела скренути пажња на онога ко је та дјела обзнанио и пријавио државним огранима. Бојанић је апеловао на државне органе да што хитније провјере и позову на одговорност све актере ове злоупотребе.

Саопштење Бојанића преносимо у цјелости:

Суочени са непобитним доказима о злоупотреби државних средстава у партијске сврхе, од стране одговорних лица Министарства саобраћаја, Дирекције за жељезницу и Социјалдемократа, сада се, уз подршку Позитивне, небулозним изјавама и констатацијама, са евидентних кривичних дјела покушава скренути пажња на онога ко је то обзнанио и пријавио надлежним државним органима.

Јуче је посланик Тупоња побјегао са сједнице одбора на којој се разматрала моја Иницијатива за контролно саслушање одговорних лица, али се данас охрабрио да потпише туђе саопштење.

Ако кога то интересује, лако је провјерити мој однос према избору предсједника Скупштине, јер се на званичном скупштинском сајту може погледати моје излагање и утврдити да сам изразио задовољством таквим предлогом, између осталог и због чињенице да је тим чином политичка корупција добила лице.

Од надлежних државних органа очекујем да што хитније провјере достављене доказе, позову на одговорност све актере ове злоупотребе и тиме покажу своју непристрасност и професионалност.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here