Насловна Политика Бојанић поднио Тужилаштву доказе о злоупотреби Социјалдемократа

Бојанић поднио Тужилаштву доказе о злоупотреби Социјалдемократа

0
ПОДИЈЕЛИ

Независни посланик Младен Бојанић данас је доставио Врховном државном тужилаштву, Државној ревизорској институцији и Агенцији за спрјечавање корупције комплетну документацију о злоупотребама државних ресурса на штету Дирекције за жељезнице Црне Горе, органа Министарства саобраћаја и поморства, а у корист партије Социјалдемократа.

Бојанић је казао да ће наведене институције имати лак и једноставан посао да провјере све доказе, па је за очекивати брзо процесуирање и санкционисање свих одговорних лица.

Бојанић је, такође, “топло препоручио” министру Министарства саобраћаја и поморства Ивану Брајовићу да поднесе оставку и бар мало ублажи “неизбјежну политичку бламажу”.

“Што се тиче очајничких напада Социјалдемократа о наводној уцјени у вези избора предсједника Скупштине, једино што могу изјавити је да су то будалаштине и ћорак, како би рекао њихов заједнички шеф, Мило Ђукановић”, саопштио је Бојанић.

Бојанић је уз саопштење, доставио нашој редакцији и, како је навео, доказни материјал за своје тврдње, који објављујемо уз чланак.

4

 

1

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here