Насловна Политика Бојанић: Почињу преговори са Фронтом и остатком опозиције о моделима сарадње за...

Бојанић: Почињу преговори са Фронтом и остатком опозиције о моделима сарадње за смјену власти

5
ПОДИЈЕЛИ

Press-Mladen-Bojanic-za-sajt-2

Младен Бојанић, шеф посланичког клуба Позитивне Црне Горе, казао је да га је партија обавезала да са Демократским фронтом (ДФ) и остатком опозиције почне разговоре о моделима сарадње ради смјене власти.

„Не мора то да буде коалиција или неко потпуно заједничко дјеловање али вјерујем да ћемо наћи неки вид сарадње“, казао је Бојанић.

Кривокапић да рашчисти сам са собом

Бојанић је у емисији „Начисто“ на ТВ Вијести казао да са лидером СДП-а Ранком Кривокапићем није разговарао о могућој коалиционој сарадњи на Цетињу. Кривокапић је уочи локалних изборима најављивао могућу сарадњу са Позитивном на Цетињу и разговоре око окупљања такозваног државотворног блока.

„Ја бих волио да он рашчисти сам са собом и да видимо гдје је његова искрена намјера. С ким ће и како даље? А да онда причамо уопште о некој могућности да ми ту правимо неке коалиције“, казао је Бојанић.

Афера „Снимак“ имала контра ефекат

Бојанић је казао да је инсистирање опозиције на афери „Снимак“ можда имало контра ефекат, те да је то утицало на лош резултат на локалним изборима.

„То може да буде један од парадокса. Што се више открива злоупотреба, начин на који се добијају избори, они су још снажнији. Људи губе наду да може доћи до промјена и једноставно се повлаче“, казао је Бојанић.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Сав се најежих! Бојанићу, ајде, прије преговора попиј неђе цијеђену поморанџу на мој рачун!

 2. 0
  0

  Да им није Дритана не би се знало да постоје! Њега оставите на обалу а ви сви низ БОЈАНУ, што се мене тиче!

 3. 0
  0

  Dajte vi samo „principjelnu“ listu uslova za pocetak Fruntu: Srebrenica, cetnici, himna, cirilica.. I tako to ka -polaznu platform. I svo to vrijeme vicite: NECEMO NO SA VLASCU NI S OPOZICIJOM..! No kad MIsku Kesedjiju nestane para pa ve pocera u isti tor, onda cete zborit tipa ono „a mi vazda bjesmo deo -opozicije“. Mnogo ste KVARNI, jedino da dva valjaju Dritan mali I Bojanic, ostalo sve- iscerati.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here