Насловна Политика Бизнис не зна за свађу: Ивановић нудио пословни простор ПзП-у

Бизнис не зна за свађу: Ивановић нудио пословни простор ПзП-у

2
ПОДИЈЕЛИ

Директор Daily Pressa Жељко Ивановић је, након што се у суботу преко Викенд новина информисао да је Покрет за промјене отказао рентирање куће у којој су се налазиле страначке просторије, а која припада актуелном лидеру УРА-е Жарку Ракчевићу, преко посредника послао понуду партији Небојше Медојевића да могу да изнајме његове просторије, пишу Дневне новине.

ivanovicmedojevic_0

Ради се о пословном простору у Булевару Револуције, у којем се донедавно налазила редакција дневног листа Вијести, која се у међувремену преселила у просторије ТВ Вијести, које се налазе у центру Подгорице, а све у циљу смањења трошкова пословања.

„Чим је изашао текст у Викенд новинама, у суботу, да више нећемо рентирати кућу Жарка Ракчевића, Ивановић је питао особу, блиску са ПзП-ом, да ли смо заинтересовани да изнајмимо простор у којем су се налазиле новине Вијести и да ли постоји могућност да дође до договора“, рекао је извор Дневних новина из врха ДФ.

Лидер ПзП Небојша Медојевић оптуживао је претходних мјесеци челнике медијског концерна Вијести Ивановића и Миодрага Перовића, за разбијање Демократског фронта и оснивање УРА-е, чији је циљ да политички наштети Покрету.

Чувена је и епизода са наводним мејлом потпредсједника ПзП Коче Павловића, у којем је предлагао својим партијским друговима да се крене у проналажење новог лидера ДФ, због чијег објављивања је недавно Павловић поднио тужбу против Вијести са одштетним захтјевом „тешким“ један евро.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  ovo zvuci logicno,jer Rakcevic se navodno sad predomislio pa hoce da „rusi“Mila?Shodno tome slijedi otkaz poslovnog prostora medjutim ko kaze da to i nije dogovr ,a Srbi ludi kao vazda pa ce ponovi birati Montenegrina.
  Evo dva dana se ovdje raspreda po portali kako se svadjau unuter SDP stranke,sve birana imena ponabraja jedan njihov kako veli da je,a Rank cist kao suza ili kristal,tako nesto je napisao.
  Ima koji ce povjerovati tim pricama jer glavari Crne Gore su se svadjali uvjke od kada su vele postali „demokrate“,ali uvjek radi svoje privatne dobiti.Intersantno svima je zajednicka osnova SRBI.Jedni postoje sto su svoj politicki imidz izgradili na mrznji prema Srbima ,a drugi ih isto toliko mrze ali su stvari postvili tako da se nece bolje zivjeti dok je Djukanovic tu a mi Srbi treba da im posluzimo samo da oni uzmu vlast i to urade.Dobrto su to zamislili jos da Srbi povjeruju i sjure se ko somovi na buckalo i izaberu Lekica Rakcevica Medojevica i sve druge da ih ne nabrajam Crnogorce,a Srbi ko Srbi cekaju sta ce odluciti njihovo vodjstvo koje osniva nove stranke od jedne te iste stranke,usitnjavanje rasparcavanje dok na kraju u Parlamentu Crne Gore ne bude nikoga da ih predstavlja.
  Hvala da je Bogu sto je kriza i sto ce biti jos gore nazalost ovih madih narstaja koji nista nijesu krivi,ali dako oni smogu snage da ovu balafurdiju ometu u jednom danu i pokusaju da nesto novo naprave,jer ovakav kazin nije odavno vidjen.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here