Насловна Насловна Бирајмо заједно побједника у избору за „Глупости 2014. године“ (ВИДЕО)

Бирајмо заједно побједника у избору за „Глупости 2014. године“ (ВИДЕО)

26
ПОДИЈЕЛИ

У години која је сада за нама много шта је изречено, најављено, обећано… Сачували смо од заборава ,,генијалне“ изјаве тумачења историје, виђења будућности и наше стварности која су обиљежила 2014. годину.

migo-stijepovic-karikatura1
 
Титула најбољег комичара могла би, без конкуренције, да припадне новом градоначелнику Подгорице, Славољубу Мигу Стијеповићу. По њему је и установљен нови граматички облик – Мигоизам.

migo 11

Примјери мигоизама су неисцрпни али навешћемо само неке:“Подгорица као Париз Сен Жермен“, „Дилеме и трилеме“, или реченица упућена противкандидату Миодрагу Лекићу: ,,Ви сте иначе један велики филозоф, који стави руку на главу!“ 

 ,,Црна Гора је европски град“, а ,,Факултет за црногорски језик и монтенегристику је ,,храм знања“, тврдио је Миго. ,,ДПС је грађанска држава“, 

Осим Мигоизама прославио се и шверцовањем датума оставке и низом правих бисера за које би да би се набројали треба прилично простора.

Andrija Popovic 02

Андрија Поповић, председник Либералне партије, спој је два потпуно различита политичка правца у једном човјеку. 

За легализацију наркотика Поповић је носилац иницијативе. Треба да се легализује проституција, ето Андра у првим редовима. Толико је либералан да је протествовао и са демонстрантима у Хонг Конгу, иако са Кинезима, како кажу, правимо највећи пројекат у историји Црне Горе.  

Popovic sa demonstrantima u Hong Kongu 1

Поповић је одлучио и да побрише имена улица, паркова, сокака, макадама само ако носе имена Срба. Да се мијењају имена Карађорђеве улице, улице Вука Караџића само су неки од његових предлога.

Andrija Popovic i Milo Djukanovic

Андрија је поставио и питање премијеру Ђукановићу да ли ће званично поништити Подгоричку скупштину.
 
Мило Ђукановић је ипак имао највећи политички гаф икада.

Milo Djukanovic7
 
Прије тога, палета  контрадикторних изјава од осуда и санкција Русији, до кајања (и то јавног) за исте те акције. Порука СДП-у у односу газда-пас љубимац. Одласка до Београда код новог најбољег пријатеља Александра Вучића, а онда ничим изазван, премијер је поручио следеће: ,,Гаврило Принцип је терориста“.

milo djukanovic [1]
 
Бирајмо заједно побједника за избор Глупости 2014. године.
 

26 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Pošto Milo mora biti pobjednik, Radulović-Mandić-Medojević-Lekić ne smiju biti kandidati (oni su naravno davali isključivo genijalne izjave, bez i najmanje kontradiktornosti) !!!!

 1. 0
  0

  Немојте Мила у з***банцију. Он је једини терориста, а не Принцип. Да би одржао ваш хумористички ток овога текста, гласам за Мига и ПСЖ

  • 0
   0

   Много ми се допада онај Ћосовић. Она комбинација сновиђења, халуцинације, апсурдности, безвезњаштва… је иманентна онима који се из дукљанског табора баве историјом. Кад год се сударе са материјалним чињеницама српске историје Црне Горе, а то је стално, онда се баце у ”тумачења”. То ради најперфидније Андријашевић, онда дође неуравнотежени Аџић, а овај Ћосовић је тотална будала. Зато је у последње вријеме најпопуларнији међу Дукљанима јер је ”најхрабрији”.

   • 0
    0

    Sudija je Principa na suđenju pitao – kako misli da oživotvori svoje političke ideje. Princip je odgovorio, citiram: „Terorom.“ (Vojislav Bogićević, Sarajevski atentat, Sarajevo, 1954, str 58, evo i link: ).

    • 0
     0

     Ћосовај, јеси ли се пријавио на биро рада? Чујем да је ТВ Монтена утуљена па се забринух за тебе. Можда да купиш вјештачку браду па да те Стево и Ђуро убаче преко везе у ЦПЦ. Али да знаш да су преваранти, не уплаћују доприносе, због тога их је напустио Жика Смедеревац.

    • 0
     0

     Па наравно: Терором против непријатеља, завојевача, окупатора. То је апсолутно јединствен идеолошки концепт на коме почива сваки патриотски отпор. Шта је спорно? Иначе, будаласти и празноглаву дукљански прваци знају да је код сваког нормалног Црногорца Принцип заправо симбол слободе. Зато се они грчевито боре да то некако избаце из свијести Црногораца како би осујетили или на још једном чину прекинули органску везу Црногораца и Срба.

     Да, кад боље размилсим, Ћосовић као будала-капиталац је врло користан.

     • 0
      0

      Jeste, Princip je simbol slobode – jer su ga komunisti proglasili za heroja, a komunistima je ubiti čovjeka bilo lakše nego popiti čašu vode. 🙂 Komunisti su vazda obožavali ubice.

     • 0
      0

      Принцип је симбол слободе код слободарских народа. Као што је и онај Италијан Ђулелмо Обердан који је извршио атентат на Франца Јозефа због окупације Трста. И Италијани му, наравно, као патриоти и слободару подигли споменик

      Е сад што је овим дукљанским нитковима што би да живе од лизања дупета Американцима и Њемцима свака помисао и сваки израз слободе тежак, то је њихов проблем.
      Значи, мени је она будалетина од Ћосовића најбоља појава у дукљанском естаблишменту још од укидања ЦКЛ-а.

    • 0
     0

     давно је констатовано да је борба против тероризма оно што ми радимо њима а да је тероризам када они то исто раде нама

 2. 0
  0

  Прије нешто више од два мјесеца, одваљена је највећа глупост у историји људског рода. У питању је једна иницијатива надбискупа рогамског и всјех Пипера према Ватикану. Иначе, и сами лауреат је вјероватно свјестан тежине глупости јер иницијативу није хтио сам упутути Католичкој цркви већ је тражио од МИП-а да то оно уради.

  http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/inicijativa-steva-vucinica-nadbiskup-barski-da-bude-crnogorac

 3. 0
  0

  Гласам за Мила, да се ова срамота не заборави, и да не би ко све остало заташкано

 4. 0
  0

  Иако је Миго својим изјавама запамћен у току претходне године, ипак дајем глас за Андрију Поповића. Трудио се и треба му помоћи. Можда ће као прва будала бити примљен на двор код његовог идола Мила, да га засмијава после ручка!

 5. 0
  0

  Ako ne bude kakve kradje, a nece, nije je nikad ni bilo, pobijedice Migo. Pa ja sam znao dio ovih bisera, ali ovoliko da ih ima… Trebalo bi da se zove Biserko, a ne Migo!

 6. 0
  0

  Opet danilo legendarni opozicionar stigla dopuna iz komiteta .Neka su nam izjave srki boja jonice debilka peca vuksana zajedno sa gospodarem za ponos zbiru jedan dukljanski.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here