Насловна Култура Биковић: Путин је учествовао у акцији на аеродрому Слатина

Биковић: Путин је учествовао у акцији на аеродрому Слатина

Биковић се последњих година и ријетко помера из средишта пажње. Већ од прве секунде премијерног приказивања филма "Монтевидео", он је стигао до екстремне популарности и статуса јунака сна многих дјевојака

0
Biković i Putin
Фото: Профимедиа

Уочи премијере филма „Балканска међа“ који приказује догађаје с краја бомбардовања, популарни српски глумац Милош Биковић први пут је причао о свим политичким и друштвеним темама.

Биковић се последњих година и ријетко помера из средишта пажње. Већ од прве секунде премијерног приказивања филма „Монтевидео“, он је стигао до екстремне популарности и статуса јунака сна многих дјевојака.

Касније се та популарност али и статус одржавао, па чак и увећавао. Истовремено, Биковић је био и на неки начин тајанствен јер су интервјуи стизали углавном из глоси магазина, или из вијести о одликовању које му је додијелио руски предсједник Владимир Путин.

Разговор за Недељник је можда први прави интервју популарног глумца у којем се осврнуо на обије теме из „шаблонског“ увода овог текста – контроверзни филм и сукоб са Сергејом Трифуновићем, али и многе друге.

Он је у великом интервјуу говорио, између осталог, и о сусрету с руским предсједником Путином.

„Рекао сам Путину да нас у току 2019. чека велики филм у српско-руској копродукцији, на шта ми је одговорио да је он, такође, у томе учествовао. ‘Знам’, одговорио сам. Чудно ме је погледао. Послије сам тек схватио да је имао на уму саму акцију на аеродрому Слатина, а ја сам мислио да се његове ријечи односе на то да је подржао филм“, испричао је Биковић.

Прочитајте још:

Како су адвокати једним чином „сахранили“ Судско вијеће

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here