Насловна Мозаик Бијонсе забрањено да посећује пирамиде?

Бијонсе забрањено да посећује пирамиде?

0
ПОДИЈЕЛИ

bijonse

Обожавају је милиони људи широм света, али Бијонсе Ноулз није успела да импресионира бившег египатског челника за антиквитете, Захија Хаваса, који тврди да јој је својевремено забранио да посећује пирамиде.

Бивши египатски челник за антиквитете, Захи Хавас, тврди да је пре неколико година забранио познатој певачици Бијонсе Ноулз да посећује пирамиде, преноси Дејли мејл.

Хавас, који је познат као „египатски Индијана Џонс“, тврди да је поп звезди забранио приступ пирамидама, због, како каже, лошег понашања и односа према древним грађевинама.

Бијонсе је посетила Египат 2009. године током своје турнеје и, како преноси Хафингтон пост, египатски археолог је тада локалним новинарима наводно рекао да је певачица „глупа особа која нема основно знање“.

Сада, у новом интервјуу, Хавас је истакао да је бивша чланица Дестиниз чајлд много каснила када је долазила у обилазак древног локалитета.

Међутим, портпарол познате певачице рекао је за E!News да је читава прича измишљена.

„Ово се никада није десило. Последњи пут када је била у Египту била је на турнеји 2009. године. Ништа се није десило. Све су то саме лажи“, истакао је портпарол.

Хавас је иначе контроверзна личност коју су често критиковали да воли да буде у центру пажње.

„Људи ме нападају зато што сам познат. Када сам повео америчког председника Барака Обаму у обилазак пирамида, људи су ме препознали и питали: Ко је онај човек са Хавасом?“, рекао је једном приликом египатски археолог.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here