Насловна Друштво Бијело Поље: Убица у Србији?

Бијело Поље: Убица у Србији?

0
ПОДИЈЕЛИ

Онај ко је учинио овако монструозно дело мора бити пронађен. На нама је одговорност да Ирфановог убицу нађемо и приведемо органима правде. То ти, Ирфане, данас обећавам, мада те тиме нећемо вратити и ублажити бескрајну бол за тобом.cg-irfan-sahrana-2_620x0

Ово је приликом испраћаја посмртних остатака полицајца Ирфана Кујовића (41), кога је засад непознати возач прегазио белим „голфом 2“ без регистарских ознака на регионалном путу Слијепач мост – Томашево, рекао Никола Јањушевић, помоћник директора Управе полиције Црне Горе.

Од омиљеног полицајца, оца четворо деце, који је сахрањен у петак на гробљу у Губавчу, опростило се неколико хиљада житеља Бијелог Поља, али и придошлих из целе Црне Горе. Опростили су се и министар полиције Рашко Коњевић и директор УП Славко Стојановић.

На подручју Томашева и Павиног Поља јаке полицијске снаге чешљају терен, тражећи аутомобил и возача који су усмртили Кујовића, који се налазио у редовној патроли када је погинуо у среду увече. Полиција и тужилаштво не дају информације, али се, незванично, може чути да постоји велика могућност да је возач побегао шумским путевима у Србију, и то на територију Бродарева.

Полиција верује да је возач убица добро познавао терен и да је од Павиног Поља скренуо ка Грабу, а потом преко Бијовог гроба отишао до Бродарева. Тамошња полиција, такође, трага за починиоцем недела, који је на путу који је користио приликом бекства „оставио“ неколико делова отпалих са аутомобила.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here