Насловна Насловна Бешовић: Пенс по рамену тапкао поданике из Црне Горе и региона

Бешовић: Пенс по рамену тапкао поданике из Црне Горе и региона

6
ПОДИЈЕЛИ

Посјета потпредсједника САД Мајка Пенса Црној Гори је показала прави империјални однос америчке администрације и политике према земљама Балкана, казао је члан Главног одбора Нове српске демократије и функционер ДФ Миодраг Бешовић.

Он је за портал Кодеx рекао да ће, посјета која је од старне власти и појединих опозиционих лидера историјска за грађане Подгорице, остати упамћена по несносивој буци коју су стварали хеликоптери непрекидно летећи изнад града.

Дакле, шта грађани могу очекивати од ове посјете може се закључити већ данас. Осим што је потпредсједник истапкао по рамену своје поданике из Црне Горе и региона, што је исте и те како задовољило, приче о инвестицијама није било. Према томе, црногорска привреда, побољшање животног стандарда и евентуалне инвестиције нијесу биле теме ове посјете. Очигледно да је Пенс охрабрио црногорску власт због укидања накнада мајкама и чињенице да ће новац од тих намјена бити уплаћиван и трошен за чланство у НАТО алијанси. Говором, потпредсједник САД нас је убјеђивао како смо били нападнути од велике и непријатељске Русије и објаснио како смо их јуначки побиједили. Не тако давно, усљед инвестиција руских привредника и доласком великог броја руских туриста, Црна Гора осјетила значајан економски бољитак. Према томе, ова посјета је имала за циљ и да нас убиједи како су нам већи пријатељи они који нам наређују и то наплаћују од оних који су спремни да инвестирају и помогну домаћу привреду. Амерички државник нам је причао и како је Русија покушала да мијења границе на Балкану као да овај народ не памти ко је подстакао распад Југославије и ко је бомбама цртао нове границе„, навео је Бешовић.

Он додаје да се потпредсједник САД активно укључио и у унутар политичка питања Црне Горе.

Због већ нестабилне власти ДПС, Пенс је позвао и лидере дијела опозиције како би им сугерисао да заједнички ријеше кризу власти и уложе напоре како би се политика континуитета послушности западу, наплаћивана пљачком сопственог народа, наставила. Према томе, политика коју спроводи ДФ ће и послије ове посјете остати иста. Ми и даље тврдимо да се за побољшање стања у држави морамо сами изборити. Наравно да је свака подршка са међународних адреса значајна и да је важно удружити све капацитете како би смо Црну Гору ослободили од једном корумпираног и криминализованог режима. Дакле, сваку помоћ са стране против организованог криминала и корупције препознаћемо једино у критици и радњама усмјереним према највећим носиоцима тих пошасти, а они се налазе у врху ДПС, без обзира ко коју функцију тренутно покрива. У ДФ-у смо убијеђени да се овај систем не може поправљати обичним декоративним промјенама, већ само корјенитим промјенама„, закључио је Бешовић.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Nova Srpska Demokratija je u potpunom i trajnom rasulu.Niko i nista je vise ne moze povezati.To je i tako surogat tvorevina pa se ocekivao raspad i pucanje po svim savovima.Zasto sad protiv Pensa?Kad je trebalo voditi antinatokampanju nije se staklo polomilo u Crnoj Gori.Sad nema potrebe kad je sve zavrseno dizati larmu i buku.Zbog toga sto je u dosluhu sa Amerikancima,sto im polaze racune i radi za njih Becic je jedina alternativa u ovome momentu.Samo Demokrate i ovaj dio ,,gradjanske,,opozicije mogu doci na vlast.Nova je svoju sansu propustila na oktobarskim izborima i u narednom periodu ce se grcevito boriti za cenzus.Najveci dio njihovih aktivista,koordinatora i to glavnih je vec u Demokratama.Dvije najvece i najjace opstinske organizacije Podgorica i Niksic ne postoje,unistene su zahvaljujuci privatizaciji partije i pustanju da se problemi guraju pod tepih.Izgubili su prepoznatljiva lica,lice i nalicje otpora i samim tim njihovim prelaskom u Demokrate Aleksa Becic dobija mnogo.Demokrate su spijuni i poltroni Duska Markovica i Amerikanaca ali je Nova svojim greskama i ludilima dovela do njihovog rapidnog skoka.Na kraju povrh svega jedini da se ispred opozicije kandiduje na predsjednickim izborima sada ima Aleksa Becic.Uvezeni kandidat DF-a nece imati ni pola od glasova ovoga momka.To ce biti prelomna tacka i kraj ovoga politickog saveza kao i Nove i DNP-a cijim liderima zelim pobjedu u sudskom procesu,,drzavni udar,,i mirno povlacenje iz loseg vodjena politike.

 2. 0
  0

  takozvana građanska opozicija se spustila na nivo da ih policijskim kombijem dovedu do hotela, drže dva sata na čekanju i uz oduzimanje telefona i detaljan pretres privedu da za samo 30 sekundi kažu neki svoj stavu. kako amerikanci vole da ponizavaju to je bruka . tako da DFu tamo nije bilo ni mjesto . pa držite govor koliko hoćete.

 3. 0
  0

  Sjecam se slavodobitnih tekstova u ime Trampove pobjede pa mi sada ama bas nista nije jasno zasto se njegov najblizi saradnik ovako cascava na cijenjenom in4s?
  Sjecam se direktnog prenosa Medovog ucesca u inauguraciji. Njegovih selfija ispred Bijele Kuce.
  Otkud sad ovo?

 4. 0
  0

  Просто невјероватно каквих има типова, у шта се преобразило, попут овога ананимнога.
  Такав је то сој и несој, такав је отпад комунистилких зликоваца.
  Да ли тај отпад данас куља кроз кунета владајућих странака, или кроз отпад свега што још претрајава од СНП -а, са црвеним краватама, није неко питање.
  Питање је да ли се то још једном то зло формира у неки лажни лик. Истина је да се формира. Лагати о језику и цркви, а бити против власти која траје само на подјелама, јесте велика питоња лаж. Да ли ће натод још једном покусати тај шлаг сличан оном са торте Позитивне.
  Не можете, просто речено, бити против власти која влада на подјелама, а истовремено не знати којим језиком говорите, и у коју цркву идете. Тако вам је то анонимни Бечићу и Ђукановићу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here