Насловна Политика Берански ДЕМОС против приватне скупштине Даниловића

Берански ДЕМОС против приватне скупштине Даниловића

1
ПОДИЈЕЛИ

Берански ДЕМОС већином гласова одбио је на синоћњој сједници Општинског одбора нестатутарни предлог о избору делегата за приватну скупштину у организацији пучисте Горана Даниловића и његове екипе, као и његову нестатутарну кандидатуру за предсједника партије, налази се у саопшењу Општинског одбора ДЕМОСА.

Тако је предсједник беранског ДЕМОС-а Александар Василијевић са још четири члана остао у мањини, упркос томе што су пучисти управо Беране сматрали узданицом за свој подухват разбијања ДЕМОС-а.

Чланови који су били против указали су на статутарне норме према којима Извршни одбор нема овлашћење да заказује Скупштину, као ни да доноси одлуку о критеријумима за њено одржавање.

Иако су тога свјесни, пучисти са својим вођом, под опсесијом да постане први човјек партије, па макар и хајдучким методама, настављају да игноришу Статут који су сами састављали, али и не презају од тога да манипулишу и обмањују како црногорску јавност тако и чланство ДЕМОС-а.

Упркос свему томе, подршка и наводна већина којом машу, из дана у дан се смањује, што потврђује и синоћња сједница како у Беранама тако и у Мојковцу.
То их очито не спречава да намјерно пласирају неистините информације, јер им истина не иде на руку и омета давно скројени план да подијеле и преузму ДЕМОС.
Берански одбор ће увијек бити на страни истине и правде и настојати да промовише вриједности за које се залаже изворни ДЕМОС, наводи се у саопштењу.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Svi normalni ljudi zdravi i razumni su za ocuvanje Demosa izvornog Demosa i okupili su se oko Miodraga Lekica . Glasanje na prevaru kroz opstinske odbore dje ovaj Vasilijevic svako vece trazi glasanje za istu stvar dje ga gradjani Berana odlicno poznaju nek mu sluzi na cast i obraz .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here