Насловна Политика Берански Демос: Лажна саопштења Лекићевих фалсификатора

Берански Демос: Лажна саопштења Лекићевих фалсификатора

1
ПОДИЈЕЛИ

Управо објављено саопштење које је лажно потписано у име ОО Демос Беране је огледало приземности и манипулација Миодрага Лекића и људи окупљених око њега, наводи се у саопштењу које су потписали Александар Василијевић, предсједник ОО ДЕМОС Беране и Мило Пајковић, предсједник ИО ОО ДЕМОС Беране, додајући да је то само још један у низу доказа да Лекић грчевито прави најпрљавије потезе не би ли од Демоса направио своју приватну странку.

„Саопштења ОО Демос Беране не може нико послати изузев предсједника ОО и предсједника ИО ОО. Наравно, у немогућности да пронађу особу која би стала иза ових безочних лажи и подметања, извођачи радова окупљени око Миодрага Лекића покушавају да манипулацијама и медијским егзибицијама избјегну оно што се избјећи не може – Ванредна Скупштина Демоса заказана за 27. август у Мојковцу. Берански Демос ће на сједници која је заказана за сјутра вече поступити како Статут налаже и изабрати кандидате за чланство у Главном одбору и посланике на Скупштини Демоса.
На крају, пошто Лекић и извођачи радова се никад нису ни појавили у Беранама, ову њихову напрасну жељу да роваре по нашем одбору тумачићемо као голи страх Миодрага Лекића од Скупштине 27. августа“, закључује се у саопштењу чији су потписници Василијевић и Пајковић.

Подсјећања ради раније данас стигло је саопштење у којем се наводи да је берански ДЕМОС већином гласова одбио на синоћњој сједници Општинског одбора нестатутарни предлог о избору делегата за „приватну скупштину у организацији пучисте Горана Даниловића и његове екипе, као и његову нестатутарну кандидатуру за предсједника партије“. 

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here