Насловна Политика Берански ДЕМОС још једном одбацио захтјев пучиста

Берански ДЕМОС још једном одбацио захтјев пучиста

4
ПОДИЈЕЛИ

У методологији манипулација на августовским сједницама Општинских одбора екипа бившег предсједника ИО Горана Даниловића превазилази не само статутарне одредбе, него и сами себе, поручио је Владимир Асановић, потпредсједник ОО ДЕМОС – Беране.

Наиме, ако им прије два дана у Беранама није прошао изманипулисани захтјев за одржавње нестатутарне скупштине ДЕМОС-а, који је остао у убједљивој мањини, пучистичка екипа је одлучила да понови састанак општинског одбора одржавањем сједнице 16-ог августа. Ради се о очигледној методологији бесконачног заказивања сједница док се очито не постигне жељени резултат.

Упркос томе, жељени резултат никако да остваре на регуларан начин. А врхунац ироније је давање саопштења која не одговарају истини.

У готово инцидентној атмосфери чланови беранског одбора који не прихватају захтјев пучиста су били принуђени да напусте сједницу, чиме је одбор остао без кворума.
Нажалост, још једна епизода цијепања странке коју је подмукло иницирао Горан Даниловић ради остваривања личних циљева“ поручено је из ОО ДЕМОС Беране.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Нормално, зна се шта Даниловић хоће- Жиро рачун. Само га то и имтересује. као и увијек. Живот распусника кошта много. Треба платити алиментацију, станарину, а далеко млађа жена кошта. Зато и слаже приче како је дужан, а слаже лову са рачуна. Није мени што му вјерује онај полусвијет, али ме чуди од проф.др. Горана Радоњића. Зашто се човјек не склони из оног брлога који нема никакву сврху, осим да материјално збрине Даниловића!

 2. 0
  0

  Рајкиша, у праву си.
  Који ће, да не кажем који, Радоњићу ова тањевина људска, и полицијска. Даниловић је подавно унишао у полицију, на она врата, одзади. Али, ето, какав је да је, дакле – ништа је, још је веће ништа онај просукани пјего Лекић.

  Било како било, шта ће послије, кад не могну прећи цензусић, одакле ће тада привављати мани, да купују мотокултиваторе, и подижу бевнаре по боровим шумама, и морачким комунима, и миразима.

  Но, тада ће, обојица, латити оловке, и почети да пишу биографије.
  Замислите ту етичку конструкцију и етичке стубове у биографији Даниловићевој.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here