Насловна Друштво Беране: Дјечји фестивал „Лимско срце“ почиње у понедељак

Беране: Дјечји фестивал „Лимско срце“ почиње у понедељак

0
ПОДИЈЕЛИ

У организацији Центра за културу, а под покровитељством Општине Беране, 16, 17, 18 и 19. октобра 2017. године биће одржан четврти међународни дјечји фестивал пјевача, глумаца и забављача за дјецу „Лимско срце“.

„Ова манифестација посвећена је образовању, забави и дружењу ученика нижих разреда основних школа и дјеци предшколског узраста. „Лимско срце“ је једна од манифестација у којима наши најмлађи суграђани активно учествују у културно- умјетничким садржајима општине“, налази се у саопштењу Општине Беране.

Фестивал почиње 16.10. у 12 часова концертом у главној градској улици. Осим концерта, истог дана у плану је и избор најбољих и најкреативнијих костима. Број ученика који ће учествовати у такмичењу није ограничен, а прилику за забаву, дружење и учешће на овом фестивалу има 8 основних школа, предшколака установа и Дневни центар. Жири ће, након представљања свих костимираних ученика одабрати најбоље и најмаштовитије учеснике програма којима ће на крају програма бити уручене пригодне награде и признања.

Другог, трећег и четвртог дана Фестивала, на сцени Центра за културу биће изведене по двије позоришне представе дневно. „Бићемо домаћини глумачким ансамблима из Котора, Трстеника, Београда, Петровца на Млави и Мостара, али и позоришној представи ОШ „Радомир Митровић“ из Берана“, налази се у саопштењу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here