Насловна Друштво Београђани дочекали Нову годину на три трга (ВИДЕО)

Београђани дочекали Нову годину на три трга (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

DOCEK ISPRED SKUPSTINE

Иако је температура за новогодишњу ноћ била десетак степени испод нуле, то није спријечило Београђане и туристе који су дошли из разних крајева земље и иностранства да нову 2015. годину дочекају на три градска трга у Београду.

Највише посјетилаца било је испред Дома Народне скупштине гдје су пјевали и Никола Роквић, Емина Јаховић и Владо Георгиев.

Уз одбројавање последњих секунди старе године, небо над Београдом обасјао је величанствени ватромет који је пропратило више хиљада окупљених на концерту, али и сви Београђани који су Нову годину дочели у ресторанима, на улици, у породичном окружењу, али и они који су Нову годину дочекали на радним мјестима.

Новогодишњи концерт је око 21 сат отворио Никола Роквић који је између осталог пјевао и бројне хитове других извођача.

Nova godina - Beograd 02

Пред крај наступа уз пјесму Парног ваљка „Дођи“, Роквић је пред многобројном публиком запросио дугогодишњу дјевојку Бојану Баровић која је прихватила брачну понуду.

Након њега, публику је покушала да загреје Емина Јаховић која је наступ почела пјесмом „Да могу“.

Највише грађана пратило је концерт Владе Георгиева са којим су ушли у нову 2015. док је и на друга два трга гдје су наступале Невјерне бебе, Ð Марко Настић, Кики Лесендрић, Балканика…било весело.

Организатори су у сарадњи са надлежнима применили појачане мјере безбједности тако да су на неколико пунктова који су водили ка бини посјетиоци концерта морали да прођу декекторе метала.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here