Насловна Друштво Бјелорусија: Српски програмер нађен мртав, на тијелу 21 убод ножем!

Бјелорусија: Српски програмер нађен мртав, на тијелу 21 убод ножем!

0
ПОДИЈЕЛИ

Драгутин Денић (28) из Александровца, програмер италијанске фирме „Данијели“, пронађен је мртав у стану у мјесту Злобин у Белорусији, гдје је радио.

3ee59979_620x0

Породица је од запослених у фирми добила информацију да је Драгутин извршио самоубиство, али они сумњају да је ријеч о убиству јер је младић имао 21 убод од ножа на тијелу.

Његов отац Небојша посумњао је да му је син убијен након што је пронашао његов дневник.

„Сви запослени били су смјештени у хотелу, али је Драгутин неколико дана пред смрт, из њему непознатих разлога, премјештен у стан. Тог 22. децембра 2014. није се појавио у мини-бусу који превози раднике, па су колеге отишле до стана. Колеге су нам јавиле да се Драгутин објесио. Били смо у шоку, он није био суицидан“, каже отац Небојша.

Он је отишао у Белорусију.

„Донио сам Драгутинове ствари, тад смо нашли његов дневник. Писао је како се дешавају чудне ствари у фирми и да има осјећај да му се спрема убиство. Писао је и да му је један механичар Италијан пријетио да ће да га убије. Мој син се жалио шефу, али га нико није заштитио“, каже отац.

Породица је затражила да се изврши обдукција на ВМА, а цио случај су пријавили и полицији.

„Доктор је навео да постоје индиције да је Драгутин убијен јер је по тлу имао 21 повреду од ножа које није могао сам себи да нанесе. Пронађена су два свежа убода од игле, два трага стезања око врата, као и трагови испод пазуха. Такође, био је под дејством јаких наркотика“, каже Небојша.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here