Насловна Политика Бечић са амбасадором Русије: Бојкот Скупштине даје резултате

Бечић са амбасадором Русије: Бојкот Скупштине даје резултате

1
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Демократске Црне Горе, Алекса Бечић, срео се са амбасадором Руске Федерације у Црној Гори, Њ.Е. Сергејем Николајевичем Грицајем, саопштено је данас из ове странке.
У разговору, уприличеном у централи Демократа у Подгорици, којем су присуствовали: генерални секретар Демократа, Борис Богдановић, са једне стране, као и замјеник амбасадора Руске Федерације, Владимир И. Гурко и прес аташе у руској амбасади, Јелисавета М. Борисова, са друге стране, предсједник Демократа и високи гост размијенили су мишљења о тренутној политичкој ситуацији у земљи.

Господин Бечић нагласио је да су за изборни резултат Демократа заслужне хиљаде активиста и волонтера, који су неуморно, од самог оснивања, учествовали у једној од најкреативнијих кампања виђених на овим просторима.

„Демократска Црна Гора,“ како је истакао њен предсједник, „наставља са невјероватним трендом раста у свим општинама и на свим нивоима организовања.“

Бечић је амбасадора Грицаја упознао са посљедњим истраживањима која показују рапидан тренд раста подршке Демократама у општини Никшић.

Оно на шта су Демократе нарочито поносне, а што је у овом разговору носилац Изборне листе Демократске Црне Горе на претходним изборима пренио свом саговорнику, јесте чињеница да су Демократе један од политичких субјеката који, за разлику од многих других, међу својим посланицима има представника мањине у Скупштини Црне Горе.

Предсједник Демократа је уваженом госту пренио свој утисак, али и лако провјерљиву истину да бојкот Скупштине Црне Горе од стране 39 посланика даје конкретније резултате од свих досадашњих метода дјеловања опозиције.

Амбасадор Грицај истакао је важност наставка сарадње двије државе, развој билатералних односа, као и његовање историјског пријатељства Црне Горе и Русије.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Kakav prevarant, srušio je po nalogu njegove šefice Ujehare opozicionu koaliciju u NK, i sad sastankom sa Rusima želi da se dodvori prosrpskom biračkom tijelu. Ovo je druga Pozitivna, fuj

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here