Насловна Политика Бечић са Абазовићем: Младост да предводи искуство

Бечић са Абазовићем: Младост да предводи искуство

3
ПОДИЈЕЛИ

Почиње нова ера на црногорској политичкој сцени, у току је смјена генерација која ће довести до толико жељених промјена, много реалнијег исхода у вези са смјеном власти, чиме ће неизоставно доћи до демократизације црногорског друштва, а тиме и бољег животног стандарда за све грађане, саопштено је након данашњег састанка предсједника Демократске Црне Горе, Алексе Бечића и кандидата за предсједника Грађанског покрета УРА, Дритана Абазовића.

“Састанак двојице представника младих, чистих и некомпромитованих људи, носилаца нових идеја и двојице политичара који се налазе у врху листе оних којима се највише вјерује, сам по себи даје замах младости и будућности, јер гдје је младост ту је и будућност, гдје су чисте руке, ту је сигурност, а гдје је истинско помирење, ту су побједе”, нагласили су Бечић и Абазовић.

Двојица лидера сагласили су се да “чиста и здрава младост треба да предводи, а искуство да савјетује и помаже, и да је то формула успјеха и будућност Црне Горе”.

“То потврђује и опозициона побједа у Будви и Котору, што је снажан замајац за демократске промјене, које су неминовне у Никшићу и свим другим градовима Црне Горе”, наводи се у саопштењу.

Двојица лидера у потпуности су се сагласили да је кадровска обнова нешто без чега се не могу замислити квалитативне друштвене промјене у Црној Гори, јер, као истичу, шминкање и симулација промјена није нешто на шта ће пристати било који од њих.

“Уосталом, грађани који им у великом броју поклањају повјерење од њих не очекују козметички, већ стварни раскид са досадашњом праксом Демократске партије социјалиста и њених помагача, која је произвела катастрофалне посљедице у нашем друштву – економску похару, разбијање кохезије, социјална раслојавања невјероватних размјера, културно уназађивање и ерозију свих универзалних вриједности које су некада красиле чојску Црну Гору”, наводи се у саопштењу.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Javna je tajna da američka ambasadorka ,,gura“ ovu dvojicu podobnih političara, koji će im poslužiti kda dođe vrijeme za priču o NATO da amortizuju DF.

  2. 0
    0

    Поздрављам два претходна коментара, а што се наслова тиче, увијек је до сад било да искуство предводи младост, а младост даје неопходну свјежину и снагу!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here