Насловна Политика Бечић: Напуштам политику ако се докаже да нас неко финансира

Бечић: Напуштам политику ако се докаже да нас неко финансира

6
ПОДИЈЕЛИ

becic

Предсједник Демократске Црне Горе Алекса Бечић најавио је да ће напустити политику уколико се докажу оптужбе појединих опозиционих странака да неко са стране финансира његову странку.

Функционери Демократа немају плате, секретарице, возаче, дневнице, већ све раде искључиво волонтерски. Крајње скромне трошкове које имамо измирујемо донацијама чланова Главног одбора и Иницијативних одбора који одвајају дио мјесечних примања својих породица за измирење закупа просторија и режијских трошкова. Уколико неко демантује било коју ријеч коју смо изрекли, а тиче се наших финансија, спремни смо одмах да напустимо политику“, казао је у интервјуу Побједи Бечић.

Он је рекао да је примјетно је да су од тренутка оснивања изложени константним нападима са разних страна политичке сцене, што јавним, што тајним каналима.

Бруталност напада и монструозност неистина којима се атакује превазилази често границе здравог разума. То само додатно потврђује нашу снагу и оно што нико не оспорава, да уживамо велику подршку и тренд раста који јасно указује да представљамо будућност Црне Горе“, истакао је Бечић.

Према његовим ријечима Демократе се баве њиховин програмом „Побједе, а не подјел“, указују на погубне резултате актуелне власти, нуде конкретна рјешења, тако да се другима не баве, осим када су принуђени одговорити усљед честих напада, од стране оних који често губе компас.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Becicu, nemam nista protiv tebe i tvoje politike. Koliko je kostao vas prvi kongres u zgradi strare Vlade? Za one sto nijesu upuceni to kosta bas papreno, Onda kancelarija u Kolasinu, u kojoj niko ne ulazi, da ne nabrajam ostale kacelarije po CG. Sve to kosta puno para. Mozda tvoji sekrtari,vozaci i ostali dolaze iz imucnih porodica, pa volontiraju iz ljubavi prema tebi 🙂 ..ne bih rekao da je bas tako. Becicu, daj bre nismo vise mala djeca.. Ako ti neko daje pare, nista strasno..nisi ih ukrao 🙂 Svi dobijaju pare, neko manje neko vise .. Sve najbolje ali se pecas na sitnice, preporucujem ti da nadjes boljeg savjetnika.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here