Насловна Политика Бечић: На Цетињу је опозиција нокаутирала ДПС

Бечић: На Цетињу је опозиција нокаутирала ДПС

2
ПОДИЈЕЛИ

Цетиње је један од градова у којима је опозиција нокаутирала ДПС на посљедњим парламентарним изборима, казао је предсједник Деморката, Алекса Бечић.

“Успостављање нове власти у Будви, а затим и у Котору, дало би значајан замајац новим побједама опозиције које нас очекују већ 2017. Године”, казао је Бечић током данашњег боравка у том граду.

Предсједник Деморката се осврнуо и на нове Владине мјре напомињући да средстава има, али да је потребна боља прерасподјела од актуелне, која функционише по принципу: „отимајмо од мајки и дјеце, поклањајмо нашим финансијерима“.

Захвалио се свом чланству и симпатизерима на Цетињу на томе што су били Демократе онда кад је то било најтеже, када је “Демократска Црна Гора стасавала као политичка партија”.

“Цетиње је за Демократе било велики изазов и веома се радујемо што смо положили испит у Пријестоници. На Цетињу се најбоље видјела моћ Демократа да анимирају апстиненте, којих је, прије наше појаве, у овом граду било највише, док је, по оснивању Демократа, Цетиње постало општина са највећом излазношћу”, истакао је Бечић.

Предсједник Деморката је боравио данас и у Будви.

Честитао је будванском одбору Демократа на побједи над дојучерашњом влашћу и предсједнику будванског одбора Краповићу на избору за градоначелника, као и на, како каже, најбољем резултату који је Демократска Црна Гора остварила у једној општини.

“Нова власт у Будви не долази на уређену ливаду, него на закоровљену ледину те ће требати много демократске кондиције, које нам досад није мањкало да се са свим непочинствима бивше власти обрачунамо и да на све њихове мутне послове напокон ставе тачку”, казао је Бечић.

Бечић је изразио задовољство због тога, што су Демократе, како каже, упркос опструкцијама ДПС-а, који је одређеним правним вратоломијама хтио да отме побједу опозиције, успио да сачува освојени резултат, захваљујући правном тиму Демократа, на челу са Велизаром Калуђеровићем и Невеном Гошовићем.

“А побједа Демократа у Будви, побједа је свих оних кадрова који су одраз вриједних, стручних, марљивих и храбрих домаћина који ће и након побједе радити само за плату и ништа мимо плате. Желим и овдје да кажем ако било који наш представник, на било ком нивоу вршења власт буде поступао супротно том нашем начелу, са њиме ћемо се обрачунавати као са највећим непријатељем”, казао је он.

У завршници обраћања, предсједник Демократа пожелио је чланству и симпатизера много среће и успјеха у Новој 2017. години, али изнад свега здравља, јер је оно, оцјењује он, једини предуслов за коначну побједу Демократа, на свим нивоима.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Будвани и остали Бокељи ће имати „уређену ливаду“ када од.ебу црногорске политичке партије, скупе м.да и оформе регионалну бокешку странку и затраже оно што им по свим законима и правима припада- АУТОНОМИЈА.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here