Насловна Друштво Бебин сарадник на челу Савјета за контролу полиције

Бебин сарадник на челу Савјета за контролу полиције

8
ПОДИЈЕЛИ

Новоизабрани предсједник Савјета за грађанску контролу рада полиције Дражен Церовић сарадник је Института за јавну политику, чији је директор контроверзни Владимир Беба Поповић.

Церовић, који ће предсједавати Савјетом у наредној години, према подацима са званичног сајта Поповићевог института, са том НВО сарађује од 2013. године.

Церовић је на функцији предсједника Савјета за контролу рада полиције замијенио Александра Зековића.

Владимир Поповић је оснивач и директор Института за јавну политику и некадашњи шеф Бироа за комуникације у Влади Србије, када је премијер био покојни Зоран Ђинђић. Довођен је у везу са бројним аферама, а близак је и са доскорашњим црногорским премијером и предсједником ДПС-а Милом Ђукановићем.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Hajde da od danas svi pričamo samo istinu.
  Vrijeme je da Zeković bude smijenjen. Podigao je tu instituciju, ali kada je išao u zatvor da razgovara sa Dikićem a onda detalje razgovora u vezi hapšenja i njegovu odbranu iznosio u javnost, pokazao je da ne poznaje zakone i da ne zna šta mu je posao. Ne znam samo zašto se ovoliko čekalo ili su samo čekali da mu istekne mandat. Novoizabranog predsjednika bi ljepše bilo predstaviti kao profesora Pravnog fakulteta nego kao saradnika Bebinog Instituta. Ali to ste vi.

  • 0
   0

   Дотични је мој бивши колега са факултета. Полаже испит код из социологије код проф. Драгана Вукчевића и он га пита колега јесте ли задовољни са седмицом, а Дражен Церовић каже да оће да полаже за десетку. Е тако су подизали просјек овакви кадрови, укључујући Златка Вујовића, Мину Брајовић, Новака Aџића и још много других. Све врли професори, аналитичари, кадрови овог накарадног друштва!

 2. 0
  0

  Naravno, Vama režimskim „crvima“ mnogo više od Zekovića odgovara ovaj bezlični, beskičmeni i beskarakterni Bebin „službeničić“!

 3. 0
  0

  „Дотични“ је био мој професор на другој и трећој години факултета. Господине Анонимни, лако је из мрака анонимности ширити лажи. Ово што вам кажем није да бих вас увриједио, већ зато што је греота овако без основа блатити људе… И то не било које, него оне међу ријетким професионалцима, од којих смо могли пуно тога научити. Слагао се ја с њим по питању црногорске државности, од њега смо научили пуно тога и не само о науци, него и о животу и изнад свега о изутетно племенитом односу према људима… Нијесте коректни, а кад се овако односите према добрим људима, питам се само каква сте то особа…

 4. 0
  0

  Politicki se zaista ni malo ne slazem sa doticnim gospodinom, ali…stvarno mi se nikako ne svidjaju ovi nevidljivi ljudi bez lica i imena… Koji potencijal zla… hahahahaha… 🙂 Da se zlo u njima, kao energent prikljuci na prigradsku elektro mrezu, tri ulice oko njihovog budzaka bi imale besplatno svijetlo i internet vise mjeseci 🙂

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here