Насловна Друштво Бар: Украла од мужа 1.000 евра за куповину пиштоља за његову ликвидацију

Бар: Украла од мужа 1.000 евра за куповину пиштоља за његову ликвидацију

5

У граду под Румијом, како пише „Барски портал“, не стишавају се страсти након покушаја убиства Нусрета Личине (41) званог Малика, на кога је у четвртак вече пуцао косметски Албанац Валтон Дурај (21), запослен у шушањској пекари „Бијели голуб“.

Личина, који је задобио четири прострелне ране док је одмарао на тросједу властитог дома у насељу Илино, опоравља се у барској Општој болници. У притвору се осим Дураја налази и супруга рањеног, Сабиха, која је осумњичена за саучесништво.

Процурело је да је покушај убиства у породичном дому Личине организовала управо Сабиха Личина (33), родом из Тутина, која је по свој прилици била у љубавној вези са 12 година млађим пекаром.

Нове незваничне информације из истраге до којих је дошао „Барски портал“ указују да је Сабиха чак из личног сефа свог супруга, иначе локалног привредника, отуђила 1.000 евра које је Дурају дала за набавку пиштоља којим је планирана Нусретова ликвидација.

Дурај је имао привремени боравак у Бару , а стално је настањен у селу Хас, у косметској општини Призрен.

Пекар је, како се сазнаје, кућу Личине често посјећивао, нарочито док је Нусрет боравио у Њемачкој, а поједини медији, позивајући се на информације из истраге, устврдили су да су Личине водиле „двоструке животе“.

Супруга рањеног Баранина и Дурај, негирали су најприје кривицу пред барским инспекторима, међусобно се оптужујући за рањавање. Осумњичена је тврдила да је у моменту пуцњаве била у тоалету, те да није чула шта се дешава.

У кући, срећом, у тренутку напада нису боравили малољетни син и ћерка брачног пара Личина. Дјеца се тренутно налазе код стрица.

Валтон Дурај и Сабиха Личина у суботу вече одведени су на саслушање у Вишем тужилаштву гдје им је одређено тужилачко задржавање. Нусрет Личина је у Бар доселио из околине Берана. Власник је фирме која се бави кованом браваријом и важи за успјешног и узорног пословног човјека.

Осумњичени Дурај ухапшен је у Сутомору дан након покушаја убиства, и то у аутобусу који саобраћа према Косову и Метохији, подсјећа „Барски портал“.

Извор: www.barskiportal.com

5 КОМЕНТАРИ

  1. 20
    1

    Vidi maloga DEPESOVCA pored svetionaioka u Bar sa Veljika ALjbanija EVIVAX.Da nije puca na Licinu a prije toga na Licinku brzija dana bi dobio licnu i glasao šuru Miljaja i Drpes bas kao i ova tutinka, mada za nju nema veye ,žena je komad ipo.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here