Насловна Политика Бакић: Отеће и Луку Котор, Плантаже, Аеродроме…

Бакић: Отеће и Луку Котор, Плантаже, Аеродроме…

0
ПОДИЈЕЛИ

Процеси приватизација су у Црној Гори иза себе оставили пустош и затворили бројна радна мјеста, док се сада преко стечаја жели отети преосталих неколико предузећа у власништву државе, саопштио је потпредсједник Социјалистичке народне партије (СНП), Веселин Бакић.bakic

„То треба да нас забрине, а врховног државног тужиоца позове на одлучну акцију откривања спреге појединаца из бизнис сфере, Привредног суда и партија на власти у Црној Гори“, навео је Бакић у саопштењу.

Он је додао да се захуктава прича о стечају у Јадранском бродоградилишту Бијела, како би се запослени оставили без радних мјеста и промијенила вишедеценијска дјелатност фирме.

Бакић је казао да се та прича захуктава и како би се омогућило „стратешком партнеру“ из сусједне бокешке општине да, за мало новца, добије могућност продаје основних средстава и локације која би „на све демократски начин“ доживјела урбанизацију.

„Све ће то, као и до сада, пратити маркетиншка кампања о неопходности обезбјеђивања еколошки одрживог система акваторијума Боке которске“, рекао је Бакић.

Он је додао да је јасно да су сљедећи на реду Институт „Симо Милошевић“, Плантаже, Аеродроми Црне Горе, Лука Котор и Будванска ривијера.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here